Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Teşekkürler Ürgüp Teşekkürler Türkiye

İLÇELER 18.04.2017 - 09:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Teşekkürler Ürgüp Teşekkürler Türkiye

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk, 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşen anayasa değişikliği halk oylaması ardından tüm Ürgüp halkına teşekkür etti.
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk, 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşen anayasa değişikliği halk oylaması ardından tüm Ürgüp halkına teşekkür etti.   “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hayırlı olsun”   Halk oylamasından sonra Türkiye’nin hedeflerine daha hızlı ve emin adımlarla ilerleyeceğini söyleyen İlçe Başkanı Asiltürk, “16 Nisan anayasa değişikliği halk oylaması Türkiye genelinde yüzde 51.40 ile evetin galibiyeti ile sonuçlandı. Ürgüp'te ise yüzde 59,46 ile evet sandıktan galip çıktı. 16 Nisan anayasa değişikliği halk oylaması gösterdi ki, Türk milleti, yeni bir Türkiye istiyor. Millet, büyük ve güçlü, dünya üzerinde sözü geçen bir Türkiye istiyor. Yeni sistem ile Türk milletinin üzerinde hiçbir gücün olmadığının halk tarafından bir kez daha onaylandığını.'' ifade etti.   Ürgüp’te demokratik bir ortamda seçim çalışmalarının yürütüldüğünü ifade eden Asiltürk; “Oldukça zorlu ve heyecanlı bir halk oylaması sürecini geri de bıraktık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için gerçekleştirilen halk oylamasına katılan bizlere destek veren yanımızda olan vatandaşlarımız başta olmak üzere, her daim omuz omuza mücadele ettiğim gecesini gündüzüne katan başkan yardımcılarıma ve yönetim kuruluma, kadın ve gençlik kollarıma ve fedakâr üyelerine, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, sandık görevlilerimize, seçimde görev alan okul-bina-kat görevlilerimize, müşahitlerimize, köy, mahalle başkan ve yönetimlerine, basın mensuplarımıza, asayişin sağlanmasında emeği geçen güvenlik güçlerimize ve en önemlisi bu demokrasi şöleninde sandığa giden Ürgüplü hemşerilerime ve Yüce Türk Milleti’ne ayrı ayrı teşekkür ederim. Ülkemiz adına, geleceğimiz adına oldukça olumlu neticelerle dolu bu yeni sistemin hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyor, bu yönde bizimle aynı duyguları paylaşan tüm hemşerilerimize saygı ve selamlarımızı sunuyorum.' dedi.      
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk, 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşen anayasa değişikliği halk oylaması ardından tüm Ürgüp halkına teşekkür etti.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk, 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşen anayasa değişikliği halk oylaması ardından tüm Ürgüp halkına teşekkür etti.

 

“Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hayırlı olsun”

 

Halk oylamasından sonra Türkiye’nin hedeflerine daha hızlı ve emin adımlarla ilerleyeceğini söyleyen İlçe Başkanı Asiltürk, “16 Nisan anayasa değişikliği halk oylaması Türkiye genelinde yüzde 51.40 ile evetin galibiyeti ile sonuçlandı. Ürgüp'te ise yüzde 59,46 ile evet sandıktan galip çıktı. 16 Nisan anayasa değişikliği halk oylaması gösterdi ki, Türk milleti, yeni bir Türkiye istiyor. Millet, büyük ve güçlü, dünya üzerinde sözü geçen bir Türkiye istiyor. Yeni sistem ile Türk milletinin üzerinde hiçbir gücün olmadığının halk tarafından bir kez daha onaylandığını.'' ifade etti.

 

Ürgüp’te demokratik bir ortamda seçim çalışmalarının yürütüldüğünü ifade eden Asiltürk; “Oldukça zorlu ve heyecanlı bir halk oylaması sürecini geri de bıraktık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için gerçekleştirilen halk oylamasına katılan bizlere destek veren yanımızda olan vatandaşlarımız başta olmak üzere, her daim omuz omuza mücadele ettiğim gecesini gündüzüne katan başkan yardımcılarıma ve yönetim kuruluma, kadın ve gençlik kollarıma ve fedakâr üyelerine, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, sandık görevlilerimize, seçimde görev alan okul-bina-kat görevlilerimize, müşahitlerimize, köy, mahalle başkan ve yönetimlerine, basın mensuplarımıza, asayişin sağlanmasında emeği geçen güvenlik güçlerimize ve en önemlisi bu demokrasi şöleninde sandığa giden Ürgüplü hemşerilerime ve Yüce Türk Milleti’ne ayrı ayrı teşekkür ederim. Ülkemiz adına, geleceğimiz adına oldukça olumlu neticelerle dolu bu yeni sistemin hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyor, bu yönde bizimle aynı duyguları paylaşan tüm hemşerilerimize saygı ve selamlarımızı sunuyorum.' dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.