Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TGF Genel Sekreteri Ekici’den Engelliler Günü mesajı

NEVŞEHİR 03.12.2018 - 11:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TGF Genel Sekreteri Ekici’den Engelliler Günü mesajı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle mesaj yayımladı.
  Her insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayan Ekici, “İnsanların bir kısmı doğuştan, bir kısmı da sonradan meydana gelen kaza sonucu engelli olabilir. Nedeni ne olursa olsun, engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli.” dedi.   Engelli vatandaşların toplumdan dışlanmaması gerektiğini kaydeden Ekici, “Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde sürdürmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için birer güç kaynağıdır. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabullenilmelidir. Bu nedenle her fırsatta onları kucaklayarak eşit ve değerli bireyler olduklarını htirmeliyiz.” ifadelerini kullandı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Her insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayan Ekici, “İnsanların bir kısmı doğuştan, bir kısmı da sonradan meydana gelen kaza sonucu engelli olabilir. Nedeni ne olursa olsun, engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli.” dedi.

 

Engelli vatandaşların toplumdan dışlanmaması gerektiğini kaydeden Ekici, “Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde sürdürmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için birer güç kaynağıdır. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabullenilmelidir. Bu nedenle her fırsatta onları kucaklayarak eşit ve değerli bireyler olduklarını htirmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.