MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

THY Nevşehir Müdüründen KAPTİD’e Ziyaret

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2016 - 21:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

THY Nevşehir Müdüründen KAPTİD’e Ziyaret

  Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu ve milli gururu olan Türk Hava Yolları’nın Kapadokya Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler’e nezaket ziyaretinde bulundu.   THY Kapadokya'ya Her Zaman Destek Vermeye Devam Edecektir   Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme esnasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Kapadokya’da da ciddi şekilde hissedilen turist sayısı düşüklüğü noktasında alınabilecek aksiyonlar görüşülerek gündemin ilk maddesini oluşturdu. Bugüne kadar Kapadokya Turizminin ve Turizmcisinin hep yanında olan Türk Hava Yolları’nın bu desteği her zaman sürdüreceği noktasında Hacımahmutoğlu tarafından bilgi paylaşılması Dinler tarafından memnuniyetle karşılandı. KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, “biz Kapadokya turizm işletmecileri olarak her zaman THY’nin yanındayız, THY acentecileri / gazetecileri Kapadokya’ya getirsin, biz onlara hiç unutamayacakları bir tatil yaptırıp, her zaman olduğu gibi tatlı anılarla ülkelerine geri gönderelim” şeklinde konuştu. Bu tip tanıtımların çok önemli olduğunu söyleyen Dinler: algı ve imaj yönetmek için bu tip tanıtım çalışmalarının yerinde yani Kapadokya’da yapılmasının çok önemli olduğunu belirtti.    Kapadokya'dan İzmir ve Antalya'ya Direkt Seferler   1 Nisan itibariyle Kapadokya Havalimanı’ndan haftanın 4 günü İzmir’e ve haftanın her günü Antalya’ya direkt AnadoluJet tarafından uçak seferi düzenleneceğini hatırlatan Hacımahmutoğlu, bu seferlerin tanıtılması noktasında Kapadokya Turizmcilerinden destek istedi. Yakup Dinler ise geçen yıl özellikle Nevmedya firmasının billboard desteği ile Kapadokya’nın dört bir yanını billboard ve raketlerle “UÇAĞINA SAHİP ÇIK KAPADOKYA” şeklinde donattıklarını ve yine aynı heyecanla hem Kapadokya halkından hem de turizmcilerinden “Kapadokya Havalimanı’nı daha sık kullanarak Kapadokya’yı bir adım daha ileriye götürecek bu yeni seferlere aynı geçmişte İstanbul Atatürk seferlerine sahip çıktığı gibi sahip çıkmasını istiyoruz. Biz sahip çıktıkça emin olun Kapadokyamız çok daha ileri gidecektir” şeklinde konuştu.  

 
Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu ve milli gururu olan Türk Hava Yolları’nın Kapadokya Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler’e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
THY Kapadokya'ya Her Zaman Destek Vermeye Devam Edecektir
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme esnasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Kapadokya’da da ciddi şekilde hissedilen turist sayısı düşüklüğü noktasında alınabilecek aksiyonlar görüşülerek gündemin ilk maddesini oluşturdu. Bugüne kadar Kapadokya Turizminin ve Turizmcisinin hep yanında olan Türk Hava Yolları’nın bu desteği her zaman sürdüreceği noktasında Hacımahmutoğlu tarafından bilgi paylaşılması Dinler tarafından memnuniyetle karşılandı. KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, “biz Kapadokya turizm işletmecileri olarak her zaman THY’nin yanındayız, THY acentecileri / gazetecileri Kapadokya’ya getirsin, biz onlara hiç unutamayacakları bir tatil yaptırıp, her zaman olduğu gibi tatlı anılarla ülkelerine geri gönderelim” şeklinde konuştu. Bu tip tanıtımların çok önemli olduğunu söyleyen Dinler: algı ve imaj yönetmek için bu tip tanıtım çalışmalarının yerinde yani Kapadokya’da yapılmasının çok önemli olduğunu belirtti. 
 
Kapadokya'dan İzmir ve Antalya'ya Direkt Seferler
 
1 Nisan itibariyle Kapadokya Havalimanı’ndan haftanın 4 günü İzmir’e ve haftanın her günü Antalya’ya direkt AnadoluJet tarafından uçak seferi düzenleneceğini hatırlatan Hacımahmutoğlu, bu seferlerin tanıtılması noktasında Kapadokya Turizmcilerinden destek istedi. Yakup Dinler ise geçen yıl özellikle Nevmedya firmasının billboard desteği ile Kapadokya’nın dört bir yanını billboard ve raketlerle “UÇAĞINA SAHİP ÇIK KAPADOKYA” şeklinde donattıklarını ve yine aynı heyecanla hem Kapadokya halkından hem de turizmcilerinden “Kapadokya Havalimanı’nı daha sık kullanarak Kapadokya’yı bir adım daha ileriye götürecek bu yeni seferlere aynı geçmişte İstanbul Atatürk seferlerine sahip çıktığı gibi sahip çıkmasını istiyoruz. Biz sahip çıktıkça emin olun Kapadokyamız çok daha ileri gidecektir” şeklinde konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.