Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ticaret Bakanlığının eğitim toplantısı Nevşehir’de düzenleniyor

NEVŞEHİR 08.01.2020 - 12:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ticaret Bakanlığının eğitim toplantısı Nevşehir’de düzenleniyor

Ticaret Bakanlığı, Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ESBİS eğitim toplantısı Nevşehir’de düzenleniyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Ticaret Bakanlığı, Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ESBİS eğitim toplantısı Nevşehir’de düzenleniyor.   Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar Şube Müdürü Ergün Ege’nin yanı sıra Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir, Kayseri, Aksaray, Kırşehir, Kırakkale ve Niğde illerindeki esnaf odalarının genel sekreterleri katılıyor.   Crowne Plaza Hotel konferans salonunda düzenlenen eğitim programında Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt konuşmalarında söz konusu eğitim programının esnaf sanatkar camiasına hayırlı olması temennisinde bulundular.   3 ayrı oturumda gerçekleşen toplantı da Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar Şube Müdürü Ergün Ege Esnaf Sanatkarlar Bilgi Sistemi (ESBİS) konusunda sunumda bulundu.
Ticaret Bakanlığı, Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ESBİS eğitim toplantısı Nevşehir’de düzenleniyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ticaret Bakanlığı, Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ESBİS eğitim toplantısı Nevşehir’de düzenleniyor.

 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar Şube Müdürü Ergün Ege’nin yanı sıra Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir, Kayseri, Aksaray, Kırşehir, Kırakkale ve Niğde illerindeki esnaf odalarının genel sekreterleri katılıyor.

 

Crowne Plaza Hotel konferans salonunda düzenlenen eğitim programında Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt konuşmalarında söz konusu eğitim programının esnaf sanatkar camiasına hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

3 ayrı oturumda gerçekleşen toplantı da Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar Şube Müdürü Ergün Ege Esnaf Sanatkarlar Bilgi Sistemi (ESBİS) konusunda sunumda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.