Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ticaret Borsa Başkanı Salaş Ne Yapar?

NEVŞEHİR 08.01.2017 - 22:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ticaret Borsa Başkanı Salaş Ne Yapar?

Nevşehir Ticaret Borsası’nda başkanlık koltuğuna oturduğun ilk günden beri Ticaret Borsası’nın Nevşehir için ne gibi çalışmalar yaptığı akıllarda soru işareti bırakıyor.
  Nevşehir Ticaret Borsası’nda başkanlık koltuğuna oturduğun ilk günden beri Ticaret Borsası’nın Nevşehir için ne gibi çalışmalar yaptığı akıllarda soru işareti bırakıyor.   Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığına çekilen kura sonucu oturan İbrahim Salaş başkanlık koltuğuna oturduğu ilk günden beri Nevşehir’in geleceği için ne gibi çalışmalar yaptığı merak ediliyor. Kendisine sözde gazeteciyiz diyenler basın sorumlusu olarak tutan ve ne zaman bir cenaze olsa taziye mesajından başka bir şey yayınlamayan Borsa Başkanı Salaş üstelik diğer medya kuruluşlarını da adeta tanımazlıktan gelmeye devam ediyor. Nevşehir’de bugüne kadar hangi çalışmaları yaptığını ve Borsa Başkanlığı olarak yapılması planlanan çalışmalar konusunda da basın açıklamasında dahi bulunmayan Borsa Başkanı İbrahim Salaş sadece kendisine yakın bir medya kuruluşu ile üstelik o kuruluşa tüm Nevşehir gazetecilerine haber göndermesi için para bile veren Salaş’ın ne yapmaya çalıştığı akıllarda soru işareti bırakmaya devam ediyor.   Ticaret Borsa Başkanı İbrahim Salaş’a acizane tavsiyemiz Nevşehir Ticaret Borsası başkanlık koltuğuna oturduğunuz ilk günden beri ne gibi çalışmalar yaptığınız düzenleyeceğiniz bir basın toplantısı ile kamu oyu ile paylaşmanız olacaktır.   Ticaret Borsa Başkanı Salaş'a NOT: " Şimdi sizin para verip Ticaret Borsası haberlerini gazetecilere servis etmesi için tutmuş olduğunuz arkadaşlar bizim bu eleştirimizi para için yaptığımızı söyleyeceklerdir. Biz hiç bir haberi para için malum kişiler gibi yapmayız. Sadece tüm basın mensuplarına eşit davranmanız için bu haberi yapıyoruz. Bilginize..  
Nevşehir Ticaret Borsası’nda başkanlık koltuğuna oturduğun ilk günden beri Ticaret Borsası’nın Nevşehir için ne gibi çalışmalar yaptığı akıllarda soru işareti bırakıyor.

 

Nevşehir Ticaret Borsası’nda başkanlık koltuğuna oturduğun ilk günden beri Ticaret Borsası’nın Nevşehir için ne gibi çalışmalar yaptığı akıllarda soru işareti bırakıyor.

 

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığına çekilen kura sonucu oturan İbrahim Salaş başkanlık koltuğuna oturduğu ilk günden beri Nevşehir’in geleceği için ne gibi çalışmalar yaptığı merak ediliyor. Kendisine sözde gazeteciyiz diyenler basın sorumlusu olarak tutan ve ne zaman bir cenaze olsa taziye mesajından başka bir şey yayınlamayan Borsa Başkanı Salaş üstelik diğer medya kuruluşlarını da adeta tanımazlıktan gelmeye devam ediyor. Nevşehir’de bugüne kadar hangi çalışmaları yaptığını ve Borsa Başkanlığı olarak yapılması planlanan çalışmalar konusunda da basın açıklamasında dahi bulunmayan Borsa Başkanı İbrahim Salaş sadece kendisine yakın bir medya kuruluşu ile üstelik o kuruluşa tüm Nevşehir gazetecilerine haber göndermesi için para bile veren Salaş’ın ne yapmaya çalıştığı akıllarda soru işareti bırakmaya devam ediyor.

 

Ticaret Borsa Başkanı İbrahim Salaş’a acizane tavsiyemiz Nevşehir Ticaret Borsası başkanlık koltuğuna oturduğunuz ilk günden beri ne gibi çalışmalar yaptığınız düzenleyeceğiniz bir basın toplantısı ile kamu oyu ile paylaşmanız olacaktır.

 

Ticaret Borsa Başkanı Salaş'a NOT: " Şimdi sizin para verip Ticaret Borsası haberlerini gazetecilere servis etmesi için tutmuş olduğunuz arkadaşlar bizim bu eleştirimizi para için yaptığımızı söyleyeceklerdir. Biz hiç bir haberi para için malum kişiler gibi yapmayız. Sadece tüm basın mensuplarına eşit davranmanız için bu haberi yapıyoruz. Bilginize..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.