Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tita'nın Ailesine Ülkesinde Büyük Şok!

SPOR 14.09.2018 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tita'nın Ailesine Ülkesinde Büyük Şok!

TFF 3.Lig 1.grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor forması giyen Brezilya asıllı Türk futbolcu Melih Gökçek’in (Tita) eşi ve çocuğu Brazilya’da gasp edildi.
  TFF 3.Lig 1.grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor forması giyen Brezilya asıllı Türk futbolcu Melih Gökçek’in ailesi ülkesi Brezilya’da silhalı soygun esnasında gasp edildiği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nevşehir Belediyespor yönetimi, “Profesyonel futbolcumuz Tita’nın Brezilya’da bulunan eşi ve çocuğu okul çıkışı silahlı soygun olayına maruz kalmış olup; arabaları, cüzdan ve telefonları hırsızlar tarafından gasp edilmiştir.Tita ve Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor, bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.    Nevşehir'un ilk ve tek spor sitesi çok yakında yayın hayatına başlıyor...    
TFF 3.Lig 1.grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor forması giyen Brezilya asıllı Türk futbolcu Melih Gökçek’in (Tita) eşi ve çocuğu Brazilya’da gasp edildi.

 

TFF 3.Lig 1.grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor forması giyen Brezilya asıllı Türk futbolcu Melih Gökçek’in ailesi ülkesi Brezilya’da silhalı soygun esnasında gasp edildiği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nevşehir Belediyespor yönetimi, “Profesyonel futbolcumuz Tita’nın Brezilya’da bulunan eşi ve çocuğu okul çıkışı silahlı soygun olayına maruz kalmış olup; arabaları, cüzdan ve telefonları hırsızlar tarafından gasp edilmiştir.Tita ve Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor, bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 

 

Nevşehir'un ilk ve tek spor sitesi çok yakında yayın hayatına başlıyor...

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.