MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tiyatro Atölyesi için başvurular sona erdi

KÜLTÜR-SANAT 27.01.2020 - 10:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tiyatro Atölyesi için başvurular sona erdi

Nevşehir Belediyesinin Türkiye’nin usta oyuncuları ve eğitmenlerinin katılımı ile başlatacağı ‘Ustalarla Tiyatro’ Atölyesi’ için başvurular sona erdi.
  Nevşehir Belediyesinin Türkiye’nin usta oyuncuları ve eğitmenlerinin katılımı ile başlatacağı ‘Ustalarla Tiyatro’ Atölyesi’ için başvurular sona erdi. Nevşehirli sanatseverlerin büyük ilgi gösterdikleri atölye için 174 kişi kesin kayıt yaptırmaya hak kazandı.   Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, tiyatroya ilgi duyan sanatseverlere destek olmak ve geleceğin tiyatrocularını yetiştirmek için 28 Ocak 2020 - 2 Şubat 2020 tarihleri arasında ‘Ustalarla Tiyatro Atölyesi’ düzenlenecek.   Türkiye’nin birçok usta oyuncu ve eğitmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan atölye için ön başvuru süresi sona erdi.   Ustalarla Tiyatro Atölyesi’ne katılmak için http://www.nevsehir.bel.tr/nevsehirakademi/ web adresinden başvuru yapan 16 yaş ve üzeri kişiler arasından 174 kişi kesin kayıt yaptırma hakkı kazandı.   Kesin kayıt yaptırma hakkı kazanan kişiler 100 TL ücret karşılığında kayıtlarını saat 17.00’a kadar Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yaptırabilecek.   Katılım ücreti için toplanan gelirin tamamı ile Nevşehir’deki engelliler için akülü sandalyeler alınacak.
Nevşehir Belediyesinin Türkiye’nin usta oyuncuları ve eğitmenlerinin katılımı ile başlatacağı ‘Ustalarla Tiyatro’ Atölyesi’ için başvurular sona erdi.

 

Nevşehir Belediyesinin Türkiye’nin usta oyuncuları ve eğitmenlerinin katılımı ile başlatacağı ‘Ustalarla Tiyatro’ Atölyesi’ için başvurular sona erdi. Nevşehirli sanatseverlerin büyük ilgi gösterdikleri atölye için 174 kişi kesin kayıt yaptırmaya hak kazandı.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, tiyatroya ilgi duyan sanatseverlere destek olmak ve geleceğin tiyatrocularını yetiştirmek için 28 Ocak 2020 - 2 Şubat 2020 tarihleri arasında ‘Ustalarla Tiyatro Atölyesi’ düzenlenecek.

 

Türkiye’nin birçok usta oyuncu ve eğitmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan atölye için ön başvuru süresi sona erdi.

 

Ustalarla Tiyatro Atölyesi’ne katılmak için http://www.nevsehir.bel.tr/nevsehirakademi/ web adresinden başvuru yapan 16 yaş ve üzeri kişiler arasından 174 kişi kesin kayıt yaptırma hakkı kazandı.

 

Kesin kayıt yaptırma hakkı kazanan kişiler 100 TL ücret karşılığında kayıtlarını saat 17.00’a kadar Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yaptırabilecek.

 

Katılım ücreti için toplanan gelirin tamamı ile Nevşehir’deki engelliler için akülü sandalyeler alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.