Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TKP Hacıbektaş Belediye Başkan adayını açıkladı

SİYASET 15.01.2019 - 20:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TKP Hacıbektaş Belediye Başkan adayını açıkladı

Türkiye Komünist Partisi Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak Ali Haydar Can Sümer ismini açıkladı.
  31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Türkiye Komünist Parti (TKP) Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak Ali Haydar Can Sümer’i açıkladı.   Ali Haydar Can Sümer kimdir? 1983’te Hacıbektaş’ta doğan Ali Haydar Can Sümer, ilkokula Hacıbektaş’ta başladı. Öğrenim hayatını İstanbul ve Ankara’da sürdüren Sümer, 2007 yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Çalışma yaşamında çeşitli ulusal ve uluslararası yazılım projelerinde görev aldı ve son 5 yıldır yüzlerce belediye tarafından kullanılan kent bilgi sistemleri üzerine çalışıyor. Bilgisayar Mühendisleri Odasında Toplum için Mühendislik Komisyonu başkanlığı görevini yürüten yoldaşımız, 2014 yılından beri TKP üyesidir.  İngilizce ve İspanyolca bilir. Evlidir.
Türkiye Komünist Partisi Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak Ali Haydar Can Sümer ismini açıkladı.

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Türkiye Komünist Parti (TKP) Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak Ali Haydar Can Sümer’i açıkladı.

 

Ali Haydar Can Sümer kimdir?


1983’te Hacıbektaş’ta doğan Ali Haydar Can Sümer, ilkokula Hacıbektaş’ta başladı. Öğrenim hayatını İstanbul ve Ankara’da sürdüren Sümer, 2007 yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Çalışma yaşamında çeşitli ulusal ve uluslararası yazılım projelerinde görev aldı ve son 5 yıldır yüzlerce belediye tarafından kullanılan kent bilgi sistemleri üzerine çalışıyor. Bilgisayar Mühendisleri Odasında Toplum için Mühendislik Komisyonu başkanlığı görevini yürüten yoldaşımız, 2014 yılından beri TKP üyesidir.  İngilizce ve İspanyolca bilir. Evlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.