Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ismi Ürgüp’te yaşayacak

GÜNCEL 20.11.2018 - 17:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ismi Ürgüp’te yaşayacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ismi Nevşehir’in Ürgüp ilçesindeki bir caddeye verildi.
  Ürgüp Belediye Meclisi, bir süre önce ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Ürgüp ilçesinin Duayeri Mahallesinde bulunan Caddeye TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ’nun isminin verilmesini kararlaştırıldı.   TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun isminin verildiği cadde, düzenlenen bir törenle açıldı. Törende konuşan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Belediye Meclisi üyelerine aldıkları böyle bir karardan dolayı teşekkür etti.   Daha sonra Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odsı Başkanı Ahmet Aydın ve seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı törenle Rıfat Hisarcıklıoğlu Caddesi açıldı.   Düzenlenen açılış programına, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın, ticaret odası üyeleri ve Ürgüplü vatandaşlar katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ismi Nevşehir’in Ürgüp ilçesindeki bir caddeye verildi.

 

Ürgüp Belediye Meclisi, bir süre önce ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Ürgüp ilçesinin Duayeri Mahallesinde bulunan Caddeye TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ’nun isminin verilmesini kararlaştırıldı.

 

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun isminin verildiği cadde, düzenlenen bir törenle açıldı. Törende konuşan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Belediye Meclisi üyelerine aldıkları böyle bir karardan dolayı teşekkür etti.

 

Daha sonra Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odsı Başkanı Ahmet Aydın ve seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı törenle Rıfat Hisarcıklıoğlu Caddesi açıldı.

 

Düzenlenen açılış programına, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın, ticaret odası üyeleri ve Ürgüplü vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.