Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TOKİ 125. Yıl Ortaokulu Okul Aile Birliğinden Rektör Bağlı’ya Ziyaret

EĞİTİM 30.01.2018 - 20:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TOKİ 125. Yıl Ortaokulu Okul Aile Birliğinden Rektör Bağlı’ya Ziyaret

Nevşehir merkez TOKİ 125. Yıl Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret.
  TOKİ 125. Yıl Ortaokulu Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Palancı,  Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Torun ile yönetim kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti.     Palancı, okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği olarak eğitim-öğretim gören öğrencilerin eğitim kalitesini artırmak ve fiziki imkânlarını daha iyi hale getirmek adına ortaya koydukları çalışmalar hakkında Rektör Bağlı’ya bilgi verdi.   Rektör Bağlı da, ülkenin yarınları olan gençlerin yetiştirildiği okulların eğitim ve öğretim alanında ortaya koyacakları her türlü proje ve çalışmaya Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak katkıda bulunmaya hazır olduklarını belirtti. Rektör Bağlı ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Palancı ve beraberindekilere teşekkür etti. 
Nevşehir merkez TOKİ 125. Yıl Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret.

 

TOKİ 125. Yıl Ortaokulu Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Palancı,  Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Torun ile yönetim kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti.  

 

Palancı, okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği olarak eğitim-öğretim gören öğrencilerin eğitim kalitesini artırmak ve fiziki imkânlarını daha iyi hale getirmek adına ortaya koydukları çalışmalar hakkında Rektör Bağlı’ya bilgi verdi.

 

Rektör Bağlı da, ülkenin yarınları olan gençlerin yetiştirildiği okulların eğitim ve öğretim alanında ortaya koyacakları her türlü proje ve çalışmaya Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak katkıda bulunmaya hazır olduklarını belirtti. Rektör Bağlı ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Palancı ve beraberindekilere teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.