MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TOKİ Sakinleri 10 Yıldır Park Bekliyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2014 - 18:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TOKİ Sakinleri 10 Yıldır Park Bekliyor

NEVŞEHİR(MHA) 2000 Evler Mahallesi TOKİ Blokları’nda yaşayan vatandaşlar, semt içinde yıllardır boş duran araziye park yapılmasını talep ediyor.   TOKİ içerisindeki Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nin kesiştiği noktadaki arazinin yerel seçim öncesinde dozerle düzeltildiğini kaydeden çevre sakinleri, “belediyeye yıllardır yaptığımız talep olumlu cevap aldı sanmıştık, meğer seçim öncesi göz boyamaymış. 10 yıldır boş olan arazide otlar bitiyor. Belediyeden tekrar tekrar talep ediyoruz park yapılmasını istiyoruz” dediler.   Nevşehir’de birçok mahalleye yapılan spor-hareket parkı ve çocuk parkından TOKİ’de yaşayanlarında faydalanmasını talep eden vatandaşlar, evlerin ilk teslim edildiği günden beri bu araziye park istiyoruz, önce havuz yapılacak dediler, ardından o proje de iptal edildi.” diye dert yandılar.   Eski TOKİ’de ikamet eden vatandaşlar belediyenin hiç olmazsa bu yaz boyunca alanın hizmete kazandırılması umudunu taşıyorlar.
NEVŞEHİR(MHA) 2000 Evler Mahallesi TOKİ Blokları’nda yaşayan vatandaşlar, semt içinde yıllardır boş duran araziye park yapılmasını talep ediyor.
 
TOKİ içerisindeki Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nin kesiştiği noktadaki arazinin yerel seçim öncesinde dozerle düzeltildiğini kaydeden çevre sakinleri, “belediyeye yıllardır yaptığımız talep olumlu cevap aldı sanmıştık, meğer seçim öncesi göz boyamaymış. 10 yıldır boş olan arazide otlar bitiyor. Belediyeden tekrar tekrar talep ediyoruz park yapılmasını istiyoruz” dediler.
 
Nevşehir’de birçok mahalleye yapılan spor-hareket parkı ve çocuk parkından TOKİ’de yaşayanlarında faydalanmasını talep eden vatandaşlar, evlerin ilk teslim edildiği günden beri bu araziye park istiyoruz, önce havuz yapılacak dediler, ardından o proje de iptal edildi.” diye dert yandılar.
 
Eski TOKİ’de ikamet eden vatandaşlar belediyenin hiç olmazsa bu yaz boyunca alanın hizmete kazandırılması umudunu taşıyorlar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.