Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Toplu konut projesine ödül

BELEDİYELER 13.09.2021 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Toplu konut projesine ödül

Derinkuyu belediyesinin toplu konut projesi ödül kazandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu belediyesinin toplu konut projesi ödül kazandı.   Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "Kent ve Başkan dergisi tarafından 8. olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Selahattin Gürkan’ın ev sahipliğinde bu yılda Malatya’da düzenlenen törende, yapılan anket çalışmalarıyla aldıkları sonuçlar ile her birinin nüfuslarına oranla değerlendirilmiş ve en yüksek oyu alan projeler neticesinde belediyemizin “Toplu Konut Projesi” ödüle layık görüşmüştür. Verdikleri desteklerinden dolayı halkımıza teşekkür ederim" dedi.   
Derinkuyu belediyesinin toplu konut projesi ödül kazandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu belediyesinin toplu konut projesi ödül kazandı.  

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "Kent ve Başkan dergisi tarafından 8. olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Selahattin Gürkan’ın ev sahipliğinde bu yılda Malatya’da düzenlenen törende, yapılan anket çalışmalarıyla aldıkları sonuçlar ile her birinin nüfuslarına oranla değerlendirilmiş ve en yüksek oyu alan projeler neticesinde belediyemizin “Toplu Konut Projesi” ödüle layık görüşmüştür. Verdikleri desteklerinden dolayı halkımıza teşekkür ederim" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.