Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Şiddet Konulu Seminer

NEVŞEHİR 16.05.2017 - 12:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Şiddet Konulu Seminer

Kadın Danışma Merkezi işbirliği ile “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Şiddet” konulu seminer düzenlendi
Kadın Danışma Merkezi işbirliği ile “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Şiddet” konulu seminer düzenlendi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) bünyesinde görevlendirilen Eşitlik Birim Temsilcileri ile Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi işbirliğinde “Şiddet Türleri ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” konusunda seminer düzenlendi.    NÜKÇAM yöneticilerinin yanı sıra Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi yöneticisi Şermin Açıkgöz, seminerde Şiddet ve Türleri hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra öğretim üyeleri ve görevlileri, şiddeti önlenmesi konusunda görüş alışverişinde bulundular.   Seminerin, Toplumsal cinsiyet eşitliği bölümünde de Eşitlik Birim Temsilcileri, TCE nedir? Nerede başlar? Bizlere yaşattığı etkiler nelerdir? Konularında da bilgi aktarımı yapıldı.
Kadın Danışma Merkezi işbirliği ile “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Şiddet” konulu seminer düzenlendi

Kadın Danışma Merkezi işbirliği ile “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Şiddet” konulu seminer düzenlendi



Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) bünyesinde görevlendirilen Eşitlik Birim Temsilcileri ile Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi işbirliğinde “Şiddet Türleri ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” konusunda seminer düzenlendi. 

 


NÜKÇAM yöneticilerinin yanı sıra Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi yöneticisi Şermin Açıkgöz, seminerde Şiddet ve Türleri hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra öğretim üyeleri ve görevlileri, şiddeti önlenmesi konusunda görüş alışverişinde bulundular.

 


Seminerin, Toplumsal cinsiyet eşitliği bölümünde de Eşitlik Birim Temsilcileri, TCE nedir? Nerede başlar? Bizlere yaşattığı etkiler nelerdir? Konularında da bilgi aktarımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.