MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tren Kapadokya'ya büyük tepki!

KÜLTÜR-SANAT 27.11.2018 - 10:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tren Kapadokya'ya büyük tepki!

Yaklaşık iki yıl önce Uçhisar’da açılan “Tren” gece kulübüne tepki var. En son pop sanatçısı Demet Akalın’ı getiren Kapadokya Tren yaptığı uygulamalar ile müşterilerinden büyük tepki aldı.
  Peri bacaları ile Kapadokya bölgesi zaman zaman birçok ünlü sanatçıya kapılarını açıyor. Bölgeye yabancı başta olmak üzere Kayseri, Niğde, Aksaray, Kırşehir gibi birçok çevre ilden bu sanatçıları görmek için akın akın yerli turist geliyor. En son ağırlanan sanatçı da Demet Akalın oldu.   Demet Akalın’ın konserine giriş bileti olarak 100 TL ücret alan Kapadokya Tren yetkilileri, içeride zorunlu şişe açtırma parası olaraktan en düşük 500 TL parayı müşterilerinden talep ettiği iddia edilince tepkiler çığ gibi büyüdü.   Ayrıca, locaları 6 bin TL’den satarak daha sonra ekstra paralar talep edildiği ileri sürüldü.  Bu nayhoş durum konsere gelen müşterilerin Tren gece kulübüne yakışmadığı şeklinde dillendirildi. Yine sanatçı Demet Akalın’ın da Kapadokya’da bulunan bu gece kulübü için söylediği ileri sürülen söz ise dikkat çekiciydi.  “Gittiğim en kötü Tren” ifadesini kullandığı ileri sürüldü. Ve Kapadokya Trende çıkan  ünlü sanatçının kızıp hesabını da kendi ödediği de iddialar arasında.
Yaklaşık iki yıl önce Uçhisar’da açılan “Tren” gece kulübüne tepki var. En son pop sanatçısı Demet Akalın’ı getiren Kapadokya Tren yaptığı uygulamalar ile müşterilerinden büyük tepki aldı.

 

Peri bacaları ile Kapadokya bölgesi zaman zaman birçok ünlü sanatçıya kapılarını açıyor. Bölgeye yabancı başta olmak üzere Kayseri, Niğde, Aksaray, Kırşehir gibi birçok çevre ilden bu sanatçıları görmek için akın akın yerli turist geliyor. En son ağırlanan sanatçı da Demet Akalın oldu.

 

Demet Akalın’ın konserine giriş bileti olarak 100 TL ücret alan Kapadokya Tren yetkilileri, içeride zorunlu şişe açtırma parası olaraktan en düşük 500 TL parayı müşterilerinden talep ettiği iddia edilince tepkiler çığ gibi büyüdü.

 

Ayrıca, locaları 6 bin TL’den satarak daha sonra ekstra paralar talep edildiği ileri sürüldü.  Bu nayhoş durum konsere gelen müşterilerin Tren gece kulübüne yakışmadığı şeklinde dillendirildi. Yine sanatçı Demet Akalın’ın da Kapadokya’da bulunan bu gece kulübü için söylediği ileri sürülen söz ise dikkat çekiciydi.  “Gittiğim en kötü Tren” ifadesini kullandığı ileri sürüldü. Ve Kapadokya Trende çıkan  ünlü sanatçının kızıp hesabını da kendi ödediği de iddialar arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.