Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TRT'den Kaymaklı Çıkarması

BELEDİYELER 28.04.2017 - 09:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TRT'den Kaymaklı Çıkarması

TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'yı ziyaret etti.
TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'yı ziyaret etti.   39.TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği dolayısıyla bölgemize gelen TRT Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya özel ziyarette bulundular.   TRT Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Şahin, Kamu Diplomasisi Koordinatörü- Y.K. Üyesi Ali Osman Öztürk, Genel Müdür Yardımcısı – Y.K. Üyesi Fethi Fahri Kaya, Y.K Üyesi Dr. Cengiz Ceylan ve Y.K. Büro Koordinatörü Nurullah Özbek  ilk olarak Kaymaklı Belediyesi'ni ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında heyet Kaymaklı Yeraltı Şehri'ni, restorasyonu tamamlanan Tarihi Konak-Papaz Evi'ni gezdi, kuru kaymağın tadına baktı. Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Şahin, Belediye Başkanı Halit Elma'yla dostluklarının eskiye dayandığını belirterek: " Kaymaklı bizler için çok değerli. Her gelişim de Kaymaklı'yı daha güzel buluyorum" dedi.   TRT Genel Müdürü Şenol Göka şenliğe katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Elma'ya TRT'nin özel nostaljik görünümlü radyosundan hediye etti.   Başkan Elma ziyaretten ve şenlikten duyduğu memnuniyeti ifade ederek: "Değerli TRT Yönetim Kurulu Üyelerine, şenlik boyunca beldemizde çekimler yapan ve şenliklerde emeği geçen TRT çalışanlarına Kaymaklı halkı adına teşekkür ederim" dedi.  
TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'yı ziyaret etti.

TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'yı ziyaret etti.

 

39.TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği dolayısıyla bölgemize gelen TRT Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya özel ziyarette bulundular.

 

TRT Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Şahin, Kamu Diplomasisi Koordinatörü- Y.K. Üyesi Ali Osman Öztürk, Genel Müdür Yardımcısı – Y.K. Üyesi Fethi Fahri Kaya, Y.K Üyesi Dr. Cengiz Ceylan ve Y.K. Büro Koordinatörü Nurullah Özbek  ilk olarak Kaymaklı Belediyesi'ni ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında heyet Kaymaklı Yeraltı Şehri'ni, restorasyonu tamamlanan Tarihi Konak-Papaz Evi'ni gezdi, kuru kaymağın tadına baktı. Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Şahin, Belediye Başkanı Halit Elma'yla dostluklarının eskiye dayandığını belirterek: " Kaymaklı bizler için çok değerli. Her gelişim de Kaymaklı'yı daha güzel buluyorum" dedi.

 

TRT Genel Müdürü Şenol Göka şenliğe katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Elma'ya TRT'nin özel nostaljik görünümlü radyosundan hediye etti.

 

Başkan Elma ziyaretten ve şenlikten duyduğu memnuniyeti ifade ederek: "Değerli TRT Yönetim Kurulu Üyelerine, şenlik boyunca beldemizde çekimler yapan ve şenliklerde emeği geçen TRT çalışanlarına Kaymaklı halkı adına teşekkür ederim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.