MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TRT İyilik Kulübü Göreme’de

BELEDİYELER 17.02.2017 - 21:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TRT İyilik Kulübü Göreme’de

TRT İyilik Kulübü Göreme’de hasta bir çocuğun hayalini gerçekleştirdi
TRT İyilik Kulübü Göreme’de hasta bir çocuğun hayalini gerçekleştirdi.   TRT 1 kanalında yayınlanan İyilik Kulübü isimli program Göreme’de çekimler yaptı.   TRT 1 kanalında yayınlanan ve hasta veya engelli çocukların hayallerini gerçekleştiren program İyilik Kulübü bu bölümünde de Kapadokya’ya gitmek ve balona binmek hayali olan 9 yaşındaki Zeynep Ela’nın hayalini gerçekleştirdi.   Program için Göreme’ye gelen ekip Göreme Açık Hava Müzesi başta olmak üzere Göreme’nin farklı noktalarında çekimler yaptı.   Göreme Açık Hava Müzesinde yapılan çekimler sırasında Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’de yer aldı. Başkan Cingil 9 yaşındaki Zeynep Ela ile birlikte müzeyi gezerek bilgiler verdi. Zeynep Ela’yı Kapadokya Kültür Elçisi olarak görevlendiren Başkan Cingil, küçük ve hasta bir çocuğun hayalini gerçekleştirmeye yardımcı olmanın çok büyük bir duygu ve sosyal sorumluluk gereği olduğunu söyledi.   Program kapsamında 9 yaşındaki Zeynep Ela Kapadokya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezerken balon turuna da katılarak hayaline kavuşmuş oldu.  
TRT İyilik Kulübü Göreme’de hasta bir çocuğun hayalini gerçekleştirdi

TRT İyilik Kulübü Göreme’de hasta bir çocuğun hayalini gerçekleştirdi.

 

TRT 1 kanalında yayınlanan İyilik Kulübü isimli program Göreme’de çekimler yaptı.

 

TRT 1 kanalında yayınlanan ve hasta veya engelli çocukların hayallerini gerçekleştiren program İyilik Kulübü bu bölümünde de Kapadokya’ya gitmek ve balona binmek hayali olan 9 yaşındaki Zeynep Ela’nın hayalini gerçekleştirdi.

 

Program için Göreme’ye gelen ekip Göreme Açık Hava Müzesi başta olmak üzere Göreme’nin farklı noktalarında çekimler yaptı.

 

Göreme Açık Hava Müzesinde yapılan çekimler sırasında Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’de yer aldı. Başkan Cingil 9 yaşındaki Zeynep Ela ile birlikte müzeyi gezerek bilgiler verdi. Zeynep Ela’yı Kapadokya Kültür Elçisi olarak görevlendiren Başkan Cingil, küçük ve hasta bir çocuğun hayalini gerçekleştirmeye yardımcı olmanın çok büyük bir duygu ve sosyal sorumluluk gereği olduğunu söyledi.

 

Program kapsamında 9 yaşındaki Zeynep Ela Kapadokya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezerken balon turuna da katılarak hayaline kavuşmuş oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.