Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TSE 2015 Gözetim Tetkik Çalışmalarına Başladı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2015 - 11:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TSE 2015 Gözetim Tetkik Çalışmalarına Başladı

TSE’nin 2015 yılına ilişkin olarak gözetim tetkikine yönelik çalışmalara başlandı. Nevşehir’de belediyecilik alanındaki hizmetlerin çağdaş düzeyde ortaya konularak verimliliği ve standardı temel çalışma yöntemi olarak belirleyen ve bu çerçevede 2005 yılında Türkiye genelinde TSE EN ISO 9001:2008 Standart Sistem belgesini almaya hak kazanan ilk il belediyesi unvanını kazanan Nevşehir Belediyesi’nde, TSE tarafından, TS ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi uyarınca 2015 yılı gözetim tetkiki çalışmalarına başlandı. TSE Kayseri Belgelendirme Müdürlüğünde görevli Baş Tetkikçi Bahaddin Eroğlu’nun koordinatörlüğünde, TSE Nevşehir temsilcisi ve Baş Tetkikçi Erol Güneş’in nezaretinde Tetkikçiler İlhan Doğru ve Yasemin Demirci Çelik’ den oluşan ekip, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ve birim amir ve şeflerinin katıldığı bir toplantıda bir araya gelerek, gerçekleştirilecek gözetim tetkikine yönelik bilgiler aktardılar. Toplantı sonunda TSE heyeti, Nevşehir Belediyesi hizmet birimlerini ziyaret ederek kalite yönetim sistemi uyarınca 2015 yılına ilişkin olarak gözetim tetkikine başladı. 

TSE’nin 2015 yılına ilişkin olarak gözetim tetkikine yönelik çalışmalara başlandı.

Nevşehir’de belediyecilik alanındaki hizmetlerin çağdaş düzeyde ortaya konularak verimliliği ve standardı temel çalışma yöntemi olarak belirleyen ve bu çerçevede 2005 yılında Türkiye genelinde TSE EN ISO 9001:2008 Standart Sistem belgesini almaya hak kazanan ilk il belediyesi unvanını kazanan Nevşehir Belediyesi’nde, TSE tarafından, TS ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi uyarınca 2015 yılı gözetim tetkiki çalışmalarına başlandı.

TSE Kayseri Belgelendirme Müdürlüğünde görevli Baş Tetkikçi Bahaddin Eroğlu’nun koordinatörlüğünde, TSE Nevşehir temsilcisi ve Baş Tetkikçi Erol Güneş’in nezaretinde Tetkikçiler İlhan Doğru ve Yasemin Demirci Çelik’ den oluşan ekip, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ve birim amir ve şeflerinin katıldığı bir toplantıda bir araya gelerek, gerçekleştirilecek gözetim tetkikine yönelik bilgiler aktardılar.

Toplantı sonunda TSE heyeti, Nevşehir Belediyesi hizmet birimlerini ziyaret ederek kalite yönetim sistemi uyarınca 2015 yılına ilişkin olarak gözetim tetkikine başladı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.