MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TSK, Kilis Saldırısı Sonrasında Harekete Geçti

GÜNCEL 22.09.2016 - 22:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TSK, Kilis Saldırısı Sonrasında Harekete Geçti

TSK anında karşılık verdi, obüsler vurmaya başladı !
TSK anında karşılık verdi, obüsler vurmaya başladı !   Suriye'den ateşlenen roket mermisi Kilis kent merkezi pazar yerine isabet etti. Alınan ilk bilgilere göre iki kişinin yaralandığı bildirildi Olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi.   TSK Kilis merkezine atılan mermi sonrası harekete geçti. Roketin Suriye'den atıldığı bölge OBÜS'lerle vuruluyor.     Kilis’e yönelik saldırı ardından harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, roketlerin atıldığı bölgeyi sınırdaki Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına aldı.   TSK, Kilis'e atılan roketlerin ardından Suriye'de 2 bölgenin havadan vurulduğunu açıkladı.     64 TOPÇU ATIŞI VURULDU Katyuşa füzesi atılan bölge ise 64 topçu atışı ile vuruldu. TSK, çok sayıda DAEŞ'li teröristin öldürüldüğünü belirtti. TSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi: "F-16'larla Rai bölgesine hava operasyonu yapıldı. Çok sayıda DAEŞ'li öldürüldü"  
TSK anında karşılık verdi, obüsler vurmaya başladı !

TSK anında karşılık verdi, obüsler vurmaya başladı !

 

Suriye'den ateşlenen roket mermisi Kilis kent merkezi pazar yerine isabet etti. Alınan ilk bilgilere göre iki kişinin yaralandığı bildirildi

Olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

 

TSK Kilis merkezine atılan mermi sonrası harekete geçti. Roketin Suriye'den atıldığı bölge OBÜS'lerle vuruluyor.

 

 

Kilis’e yönelik saldırı ardından harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, roketlerin atıldığı bölgeyi sınırdaki Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına aldı.

 

TSK, Kilis'e atılan roketlerin ardından Suriye'de 2 bölgenin havadan vurulduğunu açıkladı.

 

 

64 TOPÇU ATIŞI VURULDU

Katyuşa füzesi atılan bölge ise 64 topçu atışı ile vuruldu. TSK, çok sayıda DAEŞ'li teröristin öldürüldüğünü belirtti. TSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"F-16'larla Rai bölgesine hava operasyonu yapıldı. Çok sayıda DAEŞ'li öldürüldü"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.