MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tuğral, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2015 - 13:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tuğral, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için Avukat Serhat Tuğral, AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Tuğral, daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Milletvekilliği seçimlerinin Türkiye’ye ve Nevşehir’e hayırlar getirmesini temenni eden Tuğral, serbest avukatlık yapmaktadır. Tuğral, evli ve 1 çocuk babası.         Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için Avukat Serhat Tuğral, AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Tuğral, daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.
Milletvekilliği seçimlerinin Türkiye’ye ve Nevşehir’e hayırlar getirmesini temenni eden Tuğral, serbest avukatlık yapmaktadır.
Tuğral, evli ve 1 çocuk babası.
 
 
 
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.