MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA’dan Başkan Arı’ya hayırlı olsun ziyareti

NEVŞEHİR 04.04.2019 - 15:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA’dan Başkan Arı’ya hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir Temsilcisi Oğuzhan Alkan başkanlığındaki TÜGVA gençliği, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret ederek, belediye başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulundular.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk gençliğinin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak gibi temel hedefleri kendine ilke edinmiş Türkiye Gençlik Vakfı’nın bu güne kadar ortaya koyduğu çalışmalarla örnek oluşturduğuna dikkat çekti. Arı, Nevşehir’de de hedeflenen düzeydeki başarının ortaya konulması için gençlerin her daim yanında olacağına vurgu yaparak, gençlere çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.   Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Temsilcisi Oğuzhan Alkan’ da, TÜGVA’nın geleceğin Türkiye’sine omuz verecek ve her alanda bilgi düzeyine ulaşmış gençlerin yetişmesi yönünde etkin bir misyon üstlendiğini dile getirdi. Alkan, TÜGVA gençliği olarak Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya başarı dileklerini iletti.
Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir Temsilcisi Oğuzhan Alkan başkanlığındaki TÜGVA gençliği, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret ederek, belediye başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk gençliğinin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak gibi temel hedefleri kendine ilke edinmiş Türkiye Gençlik Vakfı’nın bu güne kadar ortaya koyduğu çalışmalarla örnek oluşturduğuna dikkat çekti. Arı, Nevşehir’de de hedeflenen düzeydeki başarının ortaya konulması için gençlerin her daim yanında olacağına vurgu yaparak, gençlere çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

 

Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Temsilcisi Oğuzhan Alkan’ da, TÜGVA’nın geleceğin Türkiye’sine omuz verecek ve her alanda bilgi düzeyine ulaşmış gençlerin yetişmesi yönünde etkin bir misyon üstlendiğini dile getirdi. Alkan, TÜGVA gençliği olarak Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.