Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA Kozaklı 'Dualarımız Mehmetçikle' Etkinliği Düzenledi

İLÇELER 22.02.2018 - 21:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA Kozaklı 'Dualarımız Mehmetçikle' Etkinliği Düzenledi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı Temsilciliği tarafından Mehmetçik'e destek olmak amacıyla “Kalbimiz Afrin’de Dualarımız Mehmetçikle” konulu bir etkinlik düzenledi.
  TÜGVA Kozaklı  Eğitim Koordinatörlüğünün planladığı okul ziyaretleri bugün Kozaklı İlçe Temsilcisi İlbay Metin'in de katılımıyla gerçekleşti. İlk olarak Kozaklı Milli Eğitim Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirip daha sonra  Yetmiş Beşinci yıl Cumhuriyet ortaokulu, Kozaklı Şehit Hakan Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi,Kozaklı Atatürk ilkokulu ve Kozaklı Atatürk ortaokuluna ziyaret gerçekleştiren  TÜGVA heyeti Kozaklı’da  yapmayı planladıkları projeleri okul müdürlerine anlattı.   Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı Temsilciliği Ortaokul Koordinatörlüğü Birimi tarafından Mehmetçik'e destek olmak amacıyla “Kalbimiz Afrin’de Dualarımız Mehmetçikle” konulu bir etkinlikte düzenleyen Tügva Kozaklı heyeti öğrencilere bayrak dağıtıp onların masum ve temiz kalpleri ile Mehmetçiklerimize dua etmelerini istediler.   Okullardan manevi destek isteyen Kozaklı  İlçe Temsilcisi Metin "Geleceğin gençliği için bugünden tezi yok çalışmamız gerekiyor. Bu anlamda geleneklerine bağlı, yeni nesil gençlik için vakfımız Kozaklı’da  çalışmalarına başladı. Bu noktada eğitim-öğretim dönemi içerisinde okullarımızda Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜGVA Genel Merkezimizin de ortak imzaladığı protokol çerçevesinde yapılacak faaliyet ve etkinlikler için destek istiyoruz." dedi.  Ziyaretten memnun kaldıklarını belirten okul müdürleri TÜGVA Heyetine teşekkür etti. TÜGVA Kozaklı ilçe Temsilcisi İlbay Metin ziyaretlerin diğer okullara da yapılacağını belirtti.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı Temsilciliği tarafından Mehmetçik'e destek olmak amacıyla “Kalbimiz Afrin’de Dualarımız Mehmetçikle” konulu bir etkinlik düzenledi.

 

TÜGVA Kozaklı  Eğitim Koordinatörlüğünün planladığı okul ziyaretleri bugün Kozaklı İlçe Temsilcisi İlbay Metin'in de katılımıyla gerçekleşti. İlk olarak Kozaklı Milli Eğitim Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirip daha sonra  Yetmiş Beşinci yıl Cumhuriyet ortaokulu, Kozaklı Şehit Hakan Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi,Kozaklı Atatürk ilkokulu ve Kozaklı Atatürk ortaokuluna ziyaret gerçekleştiren  TÜGVA heyeti Kozaklı’da  yapmayı planladıkları projeleri okul müdürlerine anlattı.

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı Temsilciliği Ortaokul Koordinatörlüğü Birimi tarafından Mehmetçik'e destek olmak amacıyla “Kalbimiz Afrin’de Dualarımız Mehmetçikle” konulu bir etkinlikte düzenleyen Tügva Kozaklı heyeti öğrencilere bayrak dağıtıp onların masum ve temiz kalpleri ile Mehmetçiklerimize dua etmelerini istediler.

 

Okullardan manevi destek isteyen Kozaklı  İlçe Temsilcisi Metin "Geleceğin gençliği için bugünden tezi yok çalışmamız gerekiyor. Bu anlamda geleneklerine bağlı, yeni nesil gençlik için vakfımız Kozaklı’da  çalışmalarına başladı. Bu noktada eğitim-öğretim dönemi içerisinde okullarımızda Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜGVA Genel Merkezimizin de ortak imzaladığı protokol çerçevesinde yapılacak faaliyet ve etkinlikler için destek istiyoruz." dedi.  Ziyaretten memnun kaldıklarını belirten okul müdürleri TÜGVA Heyetine teşekkür etti. TÜGVA Kozaklı ilçe Temsilcisi İlbay Metin ziyaretlerin diğer okullara da yapılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.