MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA Kozalı Heyeti Kaymakam Dalak'ı Ziyaret Etti

İLÇELER 06.10.2017 - 07:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA Kozalı Heyeti Kaymakam Dalak'ı Ziyaret Etti

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı heyeti, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak'ı ziyaret etti.
  Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı heyeti, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak'ı ziyaret etti.   Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı İlçe Temsilcisi İlbay Metin ile birlikte Medya İletişim Koordinatörü Ufuk İnce Çalışan, Gençlik Koordinatörü Yalçın Ocak ve lise Koordinatörü Zübeyir Enes Çelik Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette heyet, vakfın çalışmaları hakkında Kaymakam Dalak'a bilgi verdi. TÜGVA'nın Türkiye'deki gençlerin sesi olma yolunda kurulmuş bir yapılanma olduğunu ifade eden TÜGVA İlçe Temsilcisi İlbay Metin, vakfın gençlere yönelik önemli çalışmaları olduğunu kaydetti. Metin, çalışmalarda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Kaymakam Dalak ise, bir milletin geleceğini garanti altına alması için gençlere yatırım yapması gerektiğini belirterek, "Milletimizin en değerli varlığı idealist gençlerdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması çok önemlidir. Bu vesileyle yeni bir oluşum içine girmiş olan TÜGVA Kozaklı yönetimine başarılar diliyorum" diye konuştu. TÜGVA Kozaklı Temsilcisi İlbay Metin yaptığı açıklamada “Sıcak ve samimi kabulünden ötürü Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Kozaklı için el ele vereceğiz. Gençliğin derdiyle dertleneceğiz. Geçici çözümler yerine kalıcı çözümler üretip gençlerimizin her türlü manevi ihtiyaçlarında yanlarında olmak zorundayız; sürüncemede bırakabileceğimiz bir tek kardeşimiz bile olmamalı. Diyen Metin ‘’Kozaklıdaki Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak için de projelerinin hazır olduğunu belirtti.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı heyeti, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak'ı ziyaret etti.

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı heyeti, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak'ı ziyaret etti.

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı İlçe Temsilcisi İlbay Metin ile birlikte Medya İletişim Koordinatörü Ufuk İnce Çalışan, Gençlik Koordinatörü Yalçın Ocak ve lise Koordinatörü Zübeyir Enes Çelik Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette heyet, vakfın çalışmaları hakkında Kaymakam Dalak'a bilgi verdi. TÜGVA'nın Türkiye'deki gençlerin sesi olma yolunda kurulmuş bir yapılanma olduğunu ifade eden TÜGVA İlçe Temsilcisi İlbay Metin, vakfın gençlere yönelik önemli çalışmaları olduğunu kaydetti. Metin, çalışmalarda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Kaymakam Dalak ise, bir milletin geleceğini garanti altına alması için gençlere yatırım yapması gerektiğini belirterek, "Milletimizin en değerli varlığı idealist gençlerdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması çok önemlidir. Bu vesileyle yeni bir oluşum içine girmiş olan TÜGVA Kozaklı yönetimine başarılar diliyorum" diye konuştu. TÜGVA Kozaklı Temsilcisi İlbay Metin yaptığı açıklamada “Sıcak ve samimi kabulünden ötürü Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Kozaklı için el ele vereceğiz. Gençliğin derdiyle dertleneceğiz. Geçici çözümler yerine kalıcı çözümler üretip gençlerimizin her türlü manevi ihtiyaçlarında yanlarında olmak zorundayız; sürüncemede bırakabileceğimiz bir tek kardeşimiz bile olmamalı. Diyen Metin ‘’Kozaklıdaki Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak için de projelerinin hazır olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.