Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA'lı Gençler Huzur Evi Ziyaretinde Bulundu

NEVŞEHİR 31.01.2018 - 13:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA'lı Gençler Huzur Evi Ziyaretinde Bulundu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir il Temsilciliği, huzurevini ziyaret etti.
  Nevşehir Hacıbektaş ilçesinde faaliyet gösteren Huzurevini ziyaret eden TÜGVA’lı gençler, huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öperek hal ve hatırlarını sordu.   Huzurevi sakinlerinin taleplerini dinleyen gençler, “Hepimizin üzerinde emekleri olan, bizleri bugünlere getiren büyüklerimizi ziyaret etmek bizim borcumuz Fırsat buldukça ziyaretlerde bulunuyor, gönüllerini alıyor ve onların tecrübelerinden faydalanıyoruz”; TUGVA’lı Gençler ; bu günün gençleri bu günün yaşlılarına sahip çıkacaktır düsturunu benimseyerek her zaman yanlarında olacağız” diyerek gelecek ve geçmişimize sahip olacağız dediler.   TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı ise, yapılan ziyaretlerin devamını geleceğini bildirerek, "Büyüklerimize ziyarette bulunarak bir nebzede olsa onların yüzünü güldürdüysek hayır dualarıyla aldıysak ne mutlu bize. Diyerek çalışmalarının devamının geleceğini belirtti.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir il Temsilciliği, huzurevini ziyaret etti.

 

Nevşehir Hacıbektaş ilçesinde faaliyet gösteren Huzurevini ziyaret eden TÜGVA’lı gençler, huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öperek hal ve hatırlarını sordu.

 

Huzurevi sakinlerinin taleplerini dinleyen gençler, “Hepimizin üzerinde emekleri olan, bizleri bugünlere getiren büyüklerimizi ziyaret etmek bizim borcumuz Fırsat buldukça ziyaretlerde bulunuyor, gönüllerini alıyor ve onların tecrübelerinden faydalanıyoruz”; TUGVA’lı Gençler ; bu günün gençleri bu günün yaşlılarına sahip çıkacaktır düsturunu benimseyerek her zaman yanlarında olacağız” diyerek gelecek ve geçmişimize sahip olacağız dediler.

 

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı ise, yapılan ziyaretlerin devamını geleceğini bildirerek, "Büyüklerimize ziyarette bulunarak bir nebzede olsa onların yüzünü güldürdüysek hayır dualarıyla aldıysak ne mutlu bize. Diyerek çalışmalarının devamının geleceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.