Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA Nevşehir ‘Ecdâda Mektup’ konulu yarışma düzenliyor

NEVŞEHİR 14.03.2019 - 11:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA Nevşehir ‘Ecdâda Mektup’ konulu yarışma düzenliyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği Ortaokul Koordinatörlüğü birimi ortaokullu öğrencilere “Ecdâda Mektup” konulu yarışma düzenliyor.
  TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan yaptığı açıklamada; "Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığımız “Eğitim Protokolü'ne" binaen Nevşehir merkezindeki ortaokullarda bulunan "Medeniyet ve Değerler Kulübü" kapsamında ortaokullu öğrencilerimizin tarihini bilen, okuyan, yazan ve düşünen bireyler olarak yetişmesi amacıyla "Ecdâda Mektup" konulu bir yarışma düzenleyeceğiz. Bu yarışmada öğrencilerimizden istediğimiz, kendi cümleleri ile Ecdâda hitap etmeleridir. Amacımız öğrencilerimizin Osmanlı padişahlarını hakkında neler düşünüp, günümüz şartlarında onları nasıl tanıdıklarını öğrenip ve yarışma sonunda öğretmektir. Yarışma sonunda değerlendirilmeler, öğrencilerimizin yazım ve noktalama işaretlerinin kullanımı ifadeleri, anlatımları baz alınarak yapılacaktır. "Her şey Gençlik İçin" sloganıyla başlattığımız çalışmalarda ve "Geçmişini Bilmeyen Geleceğine Yön Veremez" şiarıyla hareket ettiğimiz düşüncesiyle, vakıf bünyemizde bu gibi eğitici ve öğretici faaliyetlere daha çok yer verecek ulaşılmadık genç bırakmayacağız" şeklinde konuştu.  
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği Ortaokul Koordinatörlüğü birimi ortaokullu öğrencilere “Ecdâda Mektup” konulu yarışma düzenliyor.

 

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan yaptığı açıklamada; "Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığımız “Eğitim Protokolü'ne" binaen Nevşehir merkezindeki ortaokullarda bulunan "Medeniyet ve Değerler Kulübü" kapsamında ortaokullu öğrencilerimizin tarihini bilen, okuyan, yazan ve düşünen bireyler olarak yetişmesi amacıyla "Ecdâda Mektup" konulu bir yarışma düzenleyeceğiz. Bu yarışmada öğrencilerimizden istediğimiz, kendi cümleleri ile Ecdâda hitap etmeleridir. Amacımız öğrencilerimizin Osmanlı padişahlarını hakkında neler düşünüp, günümüz şartlarında onları nasıl tanıdıklarını öğrenip ve yarışma sonunda öğretmektir. Yarışma sonunda değerlendirilmeler, öğrencilerimizin yazım ve noktalama işaretlerinin kullanımı ifadeleri, anlatımları baz alınarak yapılacaktır.

"Her şey Gençlik İçin" sloganıyla başlattığımız çalışmalarda ve "Geçmişini Bilmeyen Geleceğine Yön Veremez" şiarıyla hareket ettiğimiz düşüncesiyle, vakıf bünyemizde bu gibi eğitici ve öğretici faaliyetlere daha çok yer verecek ulaşılmadık genç bırakmayacağız" şeklinde konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.