Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA Nevşehir Temsilciliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Buluştu

GÜNCEL 01.02.2018 - 19:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA Nevşehir Temsilciliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen, TÜGVA Gençlik Buluşmaları'na Nevşehir TÜGVA teşkilatı da tam kadro katıldı.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen TÜGVA Gençlik Buluşması'na Nevşehir TÜGVA teşkilatı da tam kadro katıldı.   81 İlden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleri ve temsilcilerin katıldığı buluşmaya Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı’da katıldı.   Program öncesi konuşan TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, “TÜGVA’lı gençler olarak dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmak üzere yollardayız. Reis’imizin talebeleri ve Asımın Nesli olarak onun davasına biz de baş koyduk. Gençliğin önünü açan bir Reis’imiz var. Rabbim Reisimizi başımızdan eksik etmesin Ülkemizi karanlık günlere sürüklemek isteyen şer odaklarını bertaraf etsin. Zulüm gören kullarını zalimlerin şerrinden korusun inşallah ” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen, TÜGVA Gençlik Buluşmaları'na Nevşehir TÜGVA teşkilatı da tam kadro katıldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen TÜGVA Gençlik Buluşması'na Nevşehir TÜGVA teşkilatı da tam kadro katıldı.

 

81 İlden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleri ve temsilcilerin katıldığı buluşmaya Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı’da katıldı.

 

Program öncesi konuşan TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, “TÜGVA’lı gençler olarak dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmak üzere yollardayız. Reis’imizin talebeleri ve Asımın Nesli olarak onun davasına biz de baş koyduk. Gençliğin önünü açan bir Reis’imiz var. Rabbim Reisimizi başımızdan eksik etmesin Ülkemizi karanlık günlere sürüklemek isteyen şer odaklarını bertaraf etsin. Zulüm gören kullarını zalimlerin şerrinden korusun inşallah ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.