MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA Ürgüp Teşkilatı Mehmet Aktürk ile buluştu

SİYASET 21.02.2019 - 14:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA Ürgüp Teşkilatı Mehmet Aktürk ile buluştu

TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Ürgüp İlçe Teşkilatı AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk'ü misafir etti.
  "Herşey Gençlik İçin" sloganıyla başlattığı çalışmalarla ve yaptığı faaliyetleriyle sık sık gündeme gelen TÜGVA Ürgüp'te de açtığı İlçe teşkilatıyla birlikte, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk'ü misafir ederek Gençlik adına yaptığı projeler hakkında sohbet ettiler.   TÜGVA Ürgüp Teşkilatının organizesi ile Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerinin yaşadığı Ürgüp'te bir öğrenci evine misafir olan Aktürk, tüm Öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını belirterek, Ürgüp'te bizim misafirimizsiniz. Bizlere emanetsiniz, seçimden sonra kısmet olurda Ürgüp Belediye Başkanı seçilirsem yine ilk ev ziyaretini Ürgüp Belediye Başkanı olarak sizin evinize yapma sözü veriyorum dedi.   TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, TÜGVA Ürgüp İlçe Temsilcisi Abdulkadir Altun ve TÜGVA Teşkilat Koordinatörü Üzeyir Keleş günün sonunda Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk'e teşekkürlerini bildirdiler.
TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Ürgüp İlçe Teşkilatı AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk'ü misafir etti.

 

"Herşey Gençlik İçin" sloganıyla başlattığı çalışmalarla ve yaptığı faaliyetleriyle sık sık gündeme gelen TÜGVA Ürgüp'te de açtığı İlçe teşkilatıyla birlikte, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk'ü misafir ederek Gençlik adına yaptığı projeler hakkında sohbet ettiler.

 

TÜGVA Ürgüp Teşkilatının organizesi ile Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerinin yaşadığı Ürgüp'te bir öğrenci evine misafir olan Aktürk, tüm Öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını belirterek, Ürgüp'te bizim misafirimizsiniz. Bizlere emanetsiniz, seçimden sonra kısmet olurda Ürgüp Belediye Başkanı seçilirsem yine ilk ev ziyaretini Ürgüp Belediye Başkanı olarak sizin evinize yapma sözü veriyorum dedi.

 

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, TÜGVA Ürgüp İlçe Temsilcisi Abdulkadir Altun ve TÜGVA Teşkilat Koordinatörü Üzeyir Keleş günün sonunda Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk'e teşekkürlerini bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.