Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu, Dinler’i ziyaret etti

TURİZM 03.01.2019 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu, Dinler’i ziyaret etti

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Gençlik Kolları KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’i ziyaret etti.
  Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Mete ve yönetim kurulu üyeleri KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’i ziyaret ederek Anadolu Lezzetleri Festivali hakkında bilgiler verdiler. KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ziyarette yaptığı açıklamada, “Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Mete ve Yönetim Kurulu'nda bulunan arkadaşlara nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. KAPTİD olarak gerçekleştirilmesi planlanan "Anadolu Lezzetleri Festivali" için destek sözü verdik” dedi.
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Gençlik Kolları KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’i ziyaret etti.

 

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Mete ve yönetim kurulu üyeleri KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’i ziyaret ederek Anadolu Lezzetleri Festivali hakkında bilgiler verdiler.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ziyarette yaptığı açıklamada, “Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Mete ve Yönetim Kurulu'nda bulunan arkadaşlara nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. KAPTİD olarak gerçekleştirilmesi planlanan "Anadolu Lezzetleri Festivali" için destek sözü verdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.