Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Turhan kardeşler Hacıbektaş’ta anıldı

İLÇELER 01.07.2019 - 13:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Turhan kardeşler Hacıbektaş’ta anıldı

Yazının ve çizginin ustaları, İlhan ve Turhan Selçuk kardeşler Hacıbektaş’ta düzenlenen törenle anıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yazının ve çizginin ustaları, İlhan ve Turhan Selçuk kardeşler Hacıbektaş’ta düzenlenen törenle anıldı.  Selçuk kardeşlerin gömütlerinin yer aldığı Çilehane’deki anma programına Türkiye’nin çeşitli illerinden yoğun bir katılım vardı.  Selçuk Kardeşlerin gömütüne çiçek bırakma ve lokma ikramı yapılmasının ardından Hacıbektaş Kültür Merkezindeki Panelde Alev Coşkun, Mustafa Balbay, Ali Sirmen, Mehmet Atay, Miyase İlknur, Şükran Soner söz aldılar.  Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Alev Coşkun, “İlhan Selçuk ve Turhan Selçuk, aydınlanma devriminin birer ürünüdür. Bugün Ekrem İmamoğlu’nun ifade ettiği deyimle “Cumhuriyetin yarattığı projelerdir” dedi.
Yazının ve çizginin ustaları, İlhan ve Turhan Selçuk kardeşler Hacıbektaş’ta düzenlenen törenle anıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yazının ve çizginin ustaları, İlhan ve Turhan Selçuk kardeşler Hacıbektaş’ta düzenlenen törenle anıldı. 


Selçuk kardeşlerin gömütlerinin yer aldığı Çilehane’deki anma programına Türkiye’nin çeşitli illerinden yoğun bir katılım vardı. 


Selçuk Kardeşlerin gömütüne çiçek bırakma ve lokma ikramı yapılmasının ardından Hacıbektaş Kültür Merkezindeki Panelde Alev Coşkun, Mustafa Balbay, Ali Sirmen, Mehmet Atay, Miyase İlknur, Şükran Soner söz aldılar. 


Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Alev Coşkun, “İlhan Selçuk ve Turhan Selçuk, aydınlanma devriminin birer ürünüdür. Bugün Ekrem İmamoğlu’nun ifade ettiği deyimle “Cumhuriyetin yarattığı projelerdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.