MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Turizm Fakültesi iki programı akredite oldu

EĞİTİM 29.07.2020 - 09:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Turizm Fakültesi iki programı akredite oldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin iki programı Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı (YÖKAK) tarafından yetkilendirilen Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından akredite edildi. Üniversitesi turizm eğitiminde iki programı akredite olan tek üniversitedir.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin iki programı Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı (YÖKAK) tarafından yetkilendirilen Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından akredite edildi. Üniversite turizm eğitiminde iki programı akredite olan tek üniversitedir.   NEVÜ Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği programında ilk, Turizm Rehberliği programında ise tek akredite olmuş fakülte olma unvanını alarak akreditasyon değerlendirme sürecini başarıyla tamamladı. 30 Kasım-3 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleşen değerlendirme çalışmaları sonucunda, Turizm İşletmeciliği Programı ve Turizm Rehberliği Programı, 13 Mart 2022 tarihine kadar iki yıl süre ile akredite edildi.   TURAK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın’ı makamında kabul eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e söz konusu programların akreditasyon belgeleri takdim edildi.   Rektör Aktekin, Turizm Fakültesi’nin üniversitenin temel değerleri kapsamında değerlendirme süreçlerinin titizlikle yürütüldüğünü belirterek kapsamlı ve özverili çalışmaları dolayısıyla tüm öğretim elemanlarına ve idari personele teşekkür etti.   NEVÜ Turizm Fakültesi’nin Turizm İşletmeciliği Programı ve Turizm Rehberliği Programı 2020 yılından itibaren Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nda akredite olmuş, tercih edilen programlar arasında yer alacaktır.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin iki programı Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı (YÖKAK) tarafından yetkilendirilen Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından akredite edildi. Üniversitesi turizm eğitiminde iki programı akredite olan tek üniversitedir.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin iki programı Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı (YÖKAK) tarafından yetkilendirilen Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından akredite edildi. Üniversite turizm eğitiminde iki programı akredite olan tek üniversitedir.

 

NEVÜ Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği programında ilk, Turizm Rehberliği programında ise tek akredite olmuş fakülte olma unvanını alarak akreditasyon değerlendirme sürecini başarıyla tamamladı. 30 Kasım-3 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleşen değerlendirme çalışmaları sonucunda, Turizm İşletmeciliği Programı ve Turizm Rehberliği Programı, 13 Mart 2022 tarihine kadar iki yıl süre ile akredite edildi.

 

TURAK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın’ı makamında kabul eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e söz konusu programların akreditasyon belgeleri takdim edildi.

 

Rektör Aktekin, Turizm Fakültesi’nin üniversitenin temel değerleri kapsamında değerlendirme süreçlerinin titizlikle yürütüldüğünü belirterek kapsamlı ve özverili çalışmaları dolayısıyla tüm öğretim elemanlarına ve idari personele teşekkür etti.

 

NEVÜ Turizm Fakültesi’nin Turizm İşletmeciliği Programı ve Turizm Rehberliği Programı 2020 yılından itibaren Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nda akredite olmuş, tercih edilen programlar arasında yer alacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.