Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Turizm İl Müdürü Ekici neden asaleten atanmıyor?

TURİZM 25.07.2019 - 13:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Turizm İl Müdürü Ekici neden asaleten atanmıyor?

Kültür ve Turizm Bakanlığında vekaleten ya da boş kalan makamlara atamalar yapılırken, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici’nin neden asaleten atanmadığı merak konusu.
  NEVŞEHİR(MHA) Kültür ve Turizm Bakanlığında vekaleten ya da boş kalan makamlara atamalar yapılırken, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici’nin neden asaleten atanmadığı merak konusu.   Bakanlık bünyesindeki birçok genel müdürlüğün yanında Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Sümeyra Şengül, Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Cuma Özdemir, Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Veli Şen, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Çetin Şişman, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne de Zekeriya Bingöl'ün atanması kararlaştırıldı.   Bu atamalardan sonra gözler İl Kültür ve Turizm Müdürünün asaleten ne zaman atanacağına gözler çevrildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığında vekaleten ya da boş kalan makamlara atamalar yapılırken, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici’nin neden asaleten atanmadığı merak konusu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kültür ve Turizm Bakanlığında vekaleten ya da boş kalan makamlara atamalar yapılırken, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici’nin neden asaleten atanmadığı merak konusu.

 

Bakanlık bünyesindeki birçok genel müdürlüğün yanında Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Sümeyra Şengül, Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Cuma Özdemir, Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Veli Şen, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Çetin Şişman, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne de Zekeriya Bingöl'ün atanması kararlaştırıldı.

 

Bu atamalardan sonra gözler İl Kültür ve Turizm Müdürünün asaleten ne zaman atanacağına gözler çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.