MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Turizm sektörü güvenlik toplantısı yapıldı

TURİZM 16.03.2020 - 22:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Turizm sektörü güvenlik toplantısı yapıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Başkanlığında, Koronavirüs (COVİD-19) Turizm Sektörü Güvenlik toplantısı yapıldı.
  Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen Turizm Sektörü Güvenlik toplantısında; Aralık 2019’da Çin’in Hubei eyaletindeki Wuhan kentinde ortaya çıkıp, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) ile ilgili Kapadokya Bölgemizde Turizm sektörü alanında alınan ve alınacak olan tedbirler ile önlemler görüşüldü.   Toplantıda; İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay tarafından virüsten korunma yolları, Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan kurallar, sağlık teşkilatı olarak Koronavirüs ile ilgili alınan tedbir ve önlemlerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi ve turizm bölgesindeki ilçe ve belde belediye başkanlıkları ile turizm sektöründeki kurumlarca uygulanacak olan tedbirler ele alındı.   Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapılan toplantıya; Avanos, Ürgüp, Göreme, Uçhisar, Ortahisar, Kaymaklı belediye başkanları, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici ile TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu, Kapadokya Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği ve Nevşehir Rehberler Odası Başkanlığı yetkilileri katıldı.  
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Başkanlığında, Koronavirüs (COVİD-19) Turizm Sektörü Güvenlik toplantısı yapıldı.

 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen Turizm Sektörü Güvenlik toplantısında; Aralık 2019’da Çin’in Hubei eyaletindeki Wuhan kentinde ortaya çıkıp, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) ile ilgili Kapadokya Bölgemizde Turizm sektörü alanında alınan ve alınacak olan tedbirler ile önlemler görüşüldü.

 

Toplantıda; İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay tarafından virüsten korunma yolları, Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan kurallar, sağlık teşkilatı olarak Koronavirüs ile ilgili alınan tedbir ve önlemlerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi ve turizm bölgesindeki ilçe ve belde belediye başkanlıkları ile turizm sektöründeki kurumlarca uygulanacak olan tedbirler ele alındı.

 

Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapılan toplantıya; Avanos, Ürgüp, Göreme, Uçhisar, Ortahisar, Kaymaklı belediye başkanları, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici ile TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu, Kapadokya Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği ve Nevşehir Rehberler Odası Başkanlığı yetkilileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.