MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Ata’ya saygı temalı vadi yürüyüşü düzenlendi

EĞİTİM 09.11.2019 - 23:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türk Eğitim Sen Ata’ya saygı temalı vadi yürüyüşü düzenlendi

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesine mensup 130 eğitim çalışanı ve öğretmenlerden oluşan grup Güvercinlik vadisinde Ata’ya Saygı temalı vadi yürüyüşü düzenledi.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesine mensup 130 eğitim çalışanı ve öğretmenlerden oluşan grup Güvercinlik vadisinde Ata’ya Saygı temalı vadi yürüyüşü düzenledi. Sabah saat:09.05 ‘te başlayan vadi yürüyüşü yaklaşık 5 saat sürdü. Öğretmen grubuna önderlik yapan Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni İsmail Demirel Güvercinlik vadisi hakkında katılımcılara kısa bir bilgilendirici konuşma yaptı.   Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkanı aynı zamanda tarih öğretmeni olan Tayfur Urgenç, vadi yürüyüşüne Ata’ya saygı teması yükledik. 81.yılda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem, saygı ve dua ile anıyoruz” dedi. . Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube yönetim kurulu adına şube başkanı Tayfur Urgenç Ata’ya Saygı yürüyüşüne katılan eğitimcilere birer adet kitap hediye ederek teşekkür etti. Yürüyüşün bir parçası olarak Ata’ya saygı yürüyüşüne katılan eğitimciler Vadi içindeki dinlenme molasında “Hayatın Anlamı Kitap” projesine de destek vererek farkındalık yaratmak için 15 dakika Atatürk’ü anlatan kitaplar okudular. TES Ürgüp Temsilcisi Hasan Fındıklı Hayatın Anlamı Kitap projesinin detayları hakkında bilgi verdi. Vadi Yürüyüşünün bitiminde Hatıra resmi çekilerek yürüyüş sona erdirildi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesine mensup 130 eğitim çalışanı ve öğretmenlerden oluşan grup Güvercinlik vadisinde Ata’ya Saygı temalı vadi yürüyüşü düzenledi.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesine mensup 130 eğitim çalışanı ve öğretmenlerden oluşan grup Güvercinlik vadisinde Ata’ya Saygı temalı vadi yürüyüşü düzenledi. Sabah saat:09.05 ‘te başlayan vadi yürüyüşü yaklaşık 5 saat sürdü. Öğretmen grubuna önderlik yapan Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni İsmail Demirel Güvercinlik vadisi hakkında katılımcılara kısa bir bilgilendirici konuşma yaptı.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkanı aynı zamanda tarih öğretmeni olan Tayfur Urgenç, vadi yürüyüşüne Ata’ya saygı teması yükledik. 81.yılda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem, saygı ve dua ile anıyoruz” dedi.

.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube yönetim kurulu adına şube başkanı Tayfur Urgenç Ata’ya Saygı yürüyüşüne katılan eğitimcilere birer adet kitap hediye ederek teşekkür etti. Yürüyüşün bir parçası olarak Ata’ya saygı yürüyüşüne katılan eğitimciler Vadi içindeki dinlenme molasında “Hayatın Anlamı Kitap” projesine de destek vererek farkındalık yaratmak için 15 dakika Atatürk’ü anlatan kitaplar okudular. TES Ürgüp Temsilcisi Hasan Fındıklı Hayatın Anlamı Kitap projesinin detayları hakkında bilgi verdi. Vadi Yürüyüşünün bitiminde Hatıra resmi çekilerek yürüyüş sona erdirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.