MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen'den bin 600. üyesine anlamlı hediye

EĞİTİM 15.04.2019 - 22:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen'den bin 600. üyesine anlamlı hediye

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesinin 1600. Üyesi Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden Prof. Dr. Bayram Deviren oldu.
  Türk Eğitim Sen Başkanı Urgenç; “Türk tarihinin dönüm noktaları” adını verdikleri ve kendilerinin tasarladığı kanvas tabloyu Prof. Dr. Bayram Deviren’e günün anısına hediye etti. Tablo ile ilgili bilgi veren TES. İl Başkanı Tayfur Urgenç; Türk tarihi bir bütün halinde 7000 yıllık bir geçmişe sahiptir. Dolayısıyla bu tablomuzda Köktürk bayrağı ‘kurt’ Selçuklu bayrağı ‘çift başlı kartal’ Osmanlı devlet arması ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Sakarya’daki at üstündeki resmi yer almaktadır. Ayrıca Köktürk’çe Türk kelimesi ile Türk bayrağımızı bütünleştirerek Türk Milletinin sonsuza kadar yaşayacağı vurgusunu ön plana çıkarttık. Biz çalışanın ekonomik ve özlük haklarının geliştirilmesi için mücadele eden STK olmanın yanı sıra milli ve manevi değerlerimizi de ön plana çıkartan medeniyetimize ve kültürümüze de sahip çıkan bir STK olarak Türkiye’nin milli refleksi ve son kalesiyiz. 1992 yılından bugüne Türk Eğitim Sen öncü sendika olmuştur. Bugün iki yüz bini geçen üye sayısı ile her daim eğitim emekçilerinin yanındadır dedi.   Urgenç; TES. Nevşehir Şubesinin 1600. Üyesi olan Prof. Dr. Bayram Deivren hocamıza Türk Eğitim Sen’e güvendikleri ve destekledikleri için teşekkür ediyorum. Yeni akademik unvanından dolayı da kendisini tebrik ediyorum. Bizim medeniyetimizde bilimin önemi çok büyüktür. Alime ve ilme çok büyük saygı gösterilir. İlim Çin’de bile olsa gidip alınız. Hadisi, Alimin atının ayağından kaftana sıçrayan çamur bizim için şereftir. Öldüğümde sandukanın üzerine koyun vasiyetini veren bir liderlik anlayışımız vardır. İnşallah tarihimiz boyunca var olan bu güzel hasletleri gelecek kuşaklara aktarmak da borcumuzdur. Bu bağlamda Prof. Dr. Bayram Deviren hocamın şahsında Türk İlim hayatına katkı sunan bilim dünyasına hizmetler yapan tüm bilim insanlarına, ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasını sağlayacak eğitim ordusuna, münevverlerine, mütefekkirlerine, eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.   Prof. Dr. Bayram Deviren ise tebriklerinizden ve bu anlamlı hediyenizden dolayı Türk Eğitim Sen Şubesine, Üniversite yönetimine, teşekkür ediyorum dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesinin 1600. Üyesi Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden Prof. Dr. Bayram Deviren oldu.

 

Türk Eğitim Sen Başkanı Urgenç; “Türk tarihinin dönüm noktaları” adını verdikleri ve kendilerinin tasarladığı kanvas tabloyu Prof. Dr. Bayram Deviren’e günün anısına hediye etti. Tablo ile ilgili bilgi veren TES. İl Başkanı Tayfur Urgenç; Türk tarihi bir bütün halinde 7000 yıllık bir geçmişe sahiptir. Dolayısıyla bu tablomuzda Köktürk bayrağı ‘kurt’ Selçuklu bayrağı ‘çift başlı kartal’ Osmanlı devlet arması ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Sakarya’daki at üstündeki resmi yer almaktadır. Ayrıca Köktürk’çe Türk kelimesi ile Türk bayrağımızı bütünleştirerek Türk Milletinin sonsuza kadar yaşayacağı vurgusunu ön plana çıkarttık. Biz çalışanın ekonomik ve özlük haklarının geliştirilmesi için mücadele eden STK olmanın yanı sıra milli ve manevi değerlerimizi de ön plana çıkartan medeniyetimize ve kültürümüze de sahip çıkan bir STK olarak Türkiye’nin milli refleksi ve son kalesiyiz. 1992 yılından bugüne Türk Eğitim Sen öncü sendika olmuştur. Bugün iki yüz bini geçen üye sayısı ile her daim eğitim emekçilerinin yanındadır dedi.

 

Urgenç; TES. Nevşehir Şubesinin 1600. Üyesi olan Prof. Dr. Bayram Deivren hocamıza Türk Eğitim Sen’e güvendikleri ve destekledikleri için teşekkür ediyorum. Yeni akademik unvanından dolayı da kendisini tebrik ediyorum. Bizim medeniyetimizde bilimin önemi çok büyüktür. Alime ve ilme çok büyük saygı gösterilir. İlim Çin’de bile olsa gidip alınız. Hadisi, Alimin atının ayağından kaftana sıçrayan çamur bizim için şereftir. Öldüğümde sandukanın üzerine koyun vasiyetini veren bir liderlik anlayışımız vardır. İnşallah tarihimiz boyunca var olan bu güzel hasletleri gelecek kuşaklara aktarmak da borcumuzdur. Bu bağlamda Prof. Dr. Bayram Deviren hocamın şahsında Türk İlim hayatına katkı sunan bilim dünyasına hizmetler yapan tüm bilim insanlarına, ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasını sağlayacak eğitim ordusuna, münevverlerine, mütefekkirlerine, eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.

 

Prof. Dr. Bayram Deviren ise tebriklerinizden ve bu anlamlı hediyenizden dolayı Türk Eğitim Sen Şubesine, Üniversite yönetimine, teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.