Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen İlçe temsilcileri Büyük Türkiye buluşmasına katıldı

EĞİTİM 08.01.2019 - 08:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen İlçe temsilcileri Büyük Türkiye buluşmasına katıldı

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi ilçe temsilcileri Antalya’da düzenlenen Türk Eğitim Sen Gönülleri Birleşenler Büyük Türkiye Buluşmasına Katıldı.
İlçe temsilcileri tarafından 3-6 Ocak 2018 tarihinde yapılan eğitim ve istişare toplantısında Nevşehir’i  sendikal çalışmalar, Eğitim çalışanlarının ve Nevşehir'deki eğitim-öğretimin durumu rapor olarak sunuldu.   Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın konuşmasıyla başlayan toplantı Geylan’ın konuşmasının ardından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdürreşit Celil Karluk, “Çin’in Doğu Türkistan ve Doğu Türkistanlılara yönelik Uygulamaları” konulu bir konferans verdi. 5 Ocak tarihinde de Eğitimci Nihat Aytürk,  “Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları” hakkında eğitim verdi. Daha sonra Genel Sekreter Musa Akkaş, Genel Başkan Yardımcıları M. Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolğun yönetiminde TES. İlçe Temsilcileri İstişare Toplantısı yapıldı. İlçe temsilcileri Toplantısı Genel Başkan Talip Geylan’ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi ilçe temsilcileri Antalya’da düzenlenen Türk Eğitim Sen Gönülleri Birleşenler Büyük Türkiye Buluşmasına Katıldı.

İlçe temsilcileri tarafından 3-6 Ocak 2018 tarihinde yapılan eğitim ve istişare toplantısında Nevşehir’i  sendikal çalışmalar, Eğitim çalışanlarının ve Nevşehir'deki eğitim-öğretimin durumu rapor olarak sunuldu.

 

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın konuşmasıyla başlayan toplantı Geylan’ın konuşmasının ardından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdürreşit Celil Karluk, “Çin’in Doğu Türkistan ve Doğu Türkistanlılara yönelik Uygulamaları” konulu bir konferans verdi. 5 Ocak tarihinde de Eğitimci Nihat Aytürk,  “Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları” hakkında eğitim verdi. Daha sonra Genel Sekreter Musa Akkaş, Genel Başkan Yardımcıları M. Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolğun yönetiminde TES. İlçe Temsilcileri İstişare Toplantısı yapıldı. İlçe temsilcileri Toplantısı Genel Başkan Talip Geylan’ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.