Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Kadın Kolları İstişare Toplantısı Yaptı

EĞİTİM 02.03.2018 - 07:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Kadın Kolları İstişare Toplantısı Yaptı

Nevşehir Türk Eğitim Sen Kadın Komisyonu başkanlığı Şube başkanı Tayfur Urgenç’in katılımıyla aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.
    Kadın Komisyonu başkanı Ayşegül Baki ve Ayşe Ay, Aysel Doğan, Esin Türker ve Dilek Sert’ten oluşan Kadın Komisyonu yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kadın Komisyonu başkanı Ayşegül Baki ve Ayşe Ay, Aysel Doğan, Esin Türker ve Dilek Sert’ten oluşan Kadın Komisyonu yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda Mart ayında yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Sosyal ve kültürel aktiviteler hakkında fikir teatisinde bulunuldu. 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle yapılacak çalışma ve kutlama programının taslağı oluşturuldu.   Kadın Komisyonu başkanı Ayşegül Baki; Kadın üyelerimizle bir ay önce Pazar sabah kahvaltısında bir araya gelmiştik. Sendikamızda çok güzel bir faaliyeti gerçekleştirmiştik. Rutin istişare toplantıları Sosyal ve Kültürel faaliyetleri gerçekleştirmenin yanında bazı özel günlerde de etkinlikler yapmayı amaçlamaktayız. Yine 8 Mart tarihinde gerçekleştireceğimiz etkinliğe şimdiden tüm kadın üyelerimizi davet ediyorum. Dedi. Kadın Komisyon Başkan yardımcısı Ayşe Ay; Atatürk Türk kadınına gereken değeri vererek çağdaş uygarlık düzeyindeki yerini almasını sağlamıştır. Dünyadaki her şey kadının eseridir. Sözüyle de aslında kadına verilmesi gereken değeri özetlemiştir. Dedi. Arkadaşlarımızı sendikal faaliyetlere yönlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Bu amaçla kadınlar arasındaki birlikteliğin sağlanması ve örgütlülüğün artması için çaba sarf edeceklerini belirtti.   Toplantı sendikal faaliyetlere etkin kadın katılımının sağlanması ve üyelere ulaşarak hem üye sayısını artırmak hem de kadının iş hayatında karşılaştığı problemleri en aza indirgemek için önlemler alınması yönündeki maddelerin belirlenmesi ile sona erdi.
Nevşehir Türk Eğitim Sen Kadın Komisyonu başkanlığı Şube başkanı Tayfur Urgenç’in katılımıyla aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

 

 

Kadın Komisyonu başkanı Ayşegül Baki ve Ayşe Ay, Aysel Doğan, Esin Türker ve Dilek Sert’ten oluşan Kadın Komisyonu yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kadın Komisyonu başkanı Ayşegül Baki ve Ayşe Ay, Aysel Doğan, Esin Türker ve Dilek Sert’ten oluşan Kadın Komisyonu yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda Mart ayında yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Sosyal ve kültürel aktiviteler hakkında fikir teatisinde bulunuldu. 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle yapılacak çalışma ve kutlama programının taslağı oluşturuldu.

 

Kadın Komisyonu başkanı Ayşegül Baki; Kadın üyelerimizle bir ay önce Pazar sabah kahvaltısında bir araya gelmiştik. Sendikamızda çok güzel bir faaliyeti gerçekleştirmiştik. Rutin istişare toplantıları Sosyal ve Kültürel faaliyetleri gerçekleştirmenin yanında bazı özel günlerde de etkinlikler yapmayı amaçlamaktayız. Yine 8 Mart tarihinde gerçekleştireceğimiz etkinliğe şimdiden tüm kadın üyelerimizi davet ediyorum. Dedi. Kadın Komisyon Başkan yardımcısı Ayşe Ay; Atatürk Türk kadınına gereken değeri vererek çağdaş uygarlık düzeyindeki yerini almasını sağlamıştır. Dünyadaki her şey kadının eseridir. Sözüyle de aslında kadına verilmesi gereken değeri özetlemiştir. Dedi. Arkadaşlarımızı sendikal faaliyetlere yönlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Bu amaçla kadınlar arasındaki birlikteliğin sağlanması ve örgütlülüğün artması için çaba sarf edeceklerini belirtti.

 

Toplantı sendikal faaliyetlere etkin kadın katılımının sağlanması ve üyelere ulaşarak hem üye sayısını artırmak hem de kadının iş hayatında karşılaştığı problemleri en aza indirgemek için önlemler alınması yönündeki maddelerin belirlenmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.