Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu

EĞİTİM 15.01.2018 - 08:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu

Türk Eğitim Sen sendika binasında gerçekleştirilen kahvaltıya Kadın komisyon yönetiminin yanı sıra kadın üyeler katıldı.
  Eğitim ve öğretim yılının son haftasında yapılan kahvaltıda birlik beraberlik vurgusu yapılırken, kadın üyelerin karşılaştıkları sorunlar raporlaştırıldı.   Kadın komisyon başkanı Ayşegül Baki bu organizasyonların artarak devam edeceğini belirterek tüm meslektaşlarını güven kapısı hak aramanın mücadele noktası olan Türk Eğitim Sen’e davet etti. Katılımcı meslektaşlarına teşekkür etti.
Türk Eğitim Sen sendika binasında gerçekleştirilen kahvaltıya Kadın komisyon yönetiminin yanı sıra kadın üyeler katıldı.

 

Eğitim ve öğretim yılının son haftasında yapılan kahvaltıda birlik beraberlik vurgusu yapılırken, kadın üyelerin karşılaştıkları sorunlar raporlaştırıldı.

 

Kadın komisyon başkanı Ayşegül Baki bu organizasyonların artarak devam edeceğini belirterek tüm meslektaşlarını güven kapısı hak aramanın mücadele noktası olan Türk Eğitim Sen’e davet etti. Katılımcı meslektaşlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.