Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Kadın Komisyon Başkanlığı, ‘Güçlü Türkiye’nin mihenk taşı kadın örgütlenmesidir’

EĞİTİM 18.02.2019 - 23:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Kadın Komisyon Başkanlığı, ‘Güçlü Türkiye’nin mihenk taşı kadın örgütlenmesidir’

Türk Eğitim Sen Nevşehir Kadın Komisyon başkanlığı ll.Dönem ilk toplantısını sendika binasında gerçekleştirdi.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir Kadın Komisyon başkanlığı ll.Dönem ilk toplantısını sendika binasında gerçekleştirdi. Şube Başkanı Tayfur Urgenç’in de katıldığı toplantıda Kadın Kom. Başkanı Ayşegül Baki, Başkan Yardımcısı Ayşe Ay ve yönetim kurulu üyeleri Esin Türker, Aysel Doğan, Dilek Sert I. Dönemin değerlendirmesini II. Dönemin sendikal anlamda planlamasını yaptılar. Türk Eğitim Sen Kadın Komisyon Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Şube başkanı Tayfur Urgenç’in de katıldığı toplantıda hafta sonunda Antalya ilinde yapılacak Türk Eğitim Sen Kadın çalıştayı öncesi istişarelerde de bulundu. Sendikal, Siyasal ve Kamusal Alanda Kadın örgütlenmesi, Toplumsal cinsiyet rolleri ve kalıplaşmış değer yargıları, Kadına yönelik şiddetin önlenmesi, Kadına karşı ayrımcılığın önlenmesi konu başlıkları ile Nevşehir şubesi kadın komisyon başkanlığının yapacağı bildiriler değerlendirildi. Kadın Komisyon Başkanı Ayşegül Baki; Güçlü Türkiye’nin mihenk taşı kadın örgütlenmesidir. Ayşe Ay; Özellikle eğitim camiası toplumumuzun bu kalıplaşmış yanlış değer yargıları ile mücadele etmeli ve yeni nesilleri eşitlikçi ve modern anlayış ile yetiştirmelidir. Dilek Sert; Kadınlara karşı ayrımcılığın ortadan kalkması toplumsal mutabakat ve eğitim sayesinde gerçekleşir. Başlıkları üzerinde durdular. Aysel Doğan; II. Dönem TES. Kadın komisyonu olarak sosyal ve kültürel etkinliklere devam edeceklerini belirttiler. Esin Türker ise Türk Eğitim Sen sendikal mücadelede ve toplumsal yaşamda kadın haklarına değer veren ve haklarımızı koruyan bir sendika olma özelliği ile öncü olmaya devam etmektedir. Dedi. Türk Eğitim Sen İl Başkanı Urgenç; Nevşehir Kadın Komisyonunun gerçekleştirdiği faaliyetlerden dolayı tebrik ederek, tüm kadın üyelerine sendikal mücadeleye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Kadın Komisyon başkanlığı ll.Dönem ilk toplantısını sendika binasında gerçekleştirdi.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Kadın Komisyon başkanlığı ll.Dönem ilk toplantısını sendika binasında gerçekleştirdi. Şube Başkanı Tayfur Urgenç’in de katıldığı toplantıda Kadın Kom. Başkanı Ayşegül Baki, Başkan Yardımcısı Ayşe Ay ve yönetim kurulu üyeleri Esin Türker, Aysel Doğan, Dilek Sert I. Dönemin değerlendirmesini II. Dönemin sendikal anlamda planlamasını yaptılar.

Türk Eğitim Sen Kadın Komisyon Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Şube başkanı Tayfur Urgenç’in de katıldığı toplantıda hafta sonunda Antalya ilinde yapılacak Türk Eğitim Sen Kadın çalıştayı öncesi istişarelerde de bulundu. Sendikal, Siyasal ve Kamusal Alanda Kadın örgütlenmesi, Toplumsal cinsiyet rolleri ve kalıplaşmış değer yargıları, Kadına yönelik şiddetin önlenmesi, Kadına karşı ayrımcılığın önlenmesi konu başlıkları ile Nevşehir şubesi kadın komisyon başkanlığının yapacağı bildiriler değerlendirildi. Kadın Komisyon Başkanı Ayşegül Baki; Güçlü Türkiye’nin mihenk taşı kadın örgütlenmesidir. Ayşe Ay; Özellikle eğitim camiası toplumumuzun bu kalıplaşmış yanlış değer yargıları ile mücadele etmeli ve yeni nesilleri eşitlikçi ve modern anlayış ile yetiştirmelidir. Dilek Sert; Kadınlara karşı ayrımcılığın ortadan kalkması toplumsal mutabakat ve eğitim sayesinde gerçekleşir. Başlıkları üzerinde durdular. Aysel Doğan; II. Dönem TES. Kadın komisyonu olarak sosyal ve kültürel etkinliklere devam edeceklerini belirttiler. Esin Türker ise Türk Eğitim Sen sendikal mücadelede ve toplumsal yaşamda kadın haklarına değer veren ve haklarımızı koruyan bir sendika olma özelliği ile öncü olmaya devam etmektedir. Dedi.

Türk Eğitim Sen İl Başkanı Urgenç; Nevşehir Kadın Komisyonunun gerçekleştirdiği faaliyetlerden dolayı tebrik ederek, tüm kadın üyelerine sendikal mücadeleye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.