Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Karış Karış Geziyor

EĞİTİM 10.10.2018 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Karış Karış Geziyor

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi yönetim kurulu ekibiyle 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla ziyaretlerine tekrar başladı.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi yönetim kurulu ekibiyle 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla ziyaretlerine tekrar başladı. Öncelikle Yaz dönemi yapılan yönetici atamalarıyla görevlerine başlayan Okul yöneticilerini bizzat TES.Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yönetim kurulu üyeleri, ilçe temsilcileri ve kadın Komisyon başkanlığı üyeleri ile ziyaret ederek başarı ve dileklerini ilettiler.   Okullarının açılması ile de hemen hemen her gün 5 kurum ziyareti yaparak hem eğitimcileri etkileyen gündemdeki konuların değerlendirilmesi yapılıyor hem de eğitim çalışanlarının özlük ve mali haklarla ilgili yapılan çalışmalar anlatılıyor. Öğretmen odalarında öğretmenlerle, memurlarla, Hizmetlilerle kimi zaman üniversite akademik ve idari personelleriyle görüşmeler yaparak Türk Eğitim Sen'in ilkesi, duruşu ve felsefesini anlatarak büyük teveccüh topluyorlar. Ziyaret ve sendikacılık alanında bir açıklamada bulunan Başkan Urgenç; Vurguladığımız en önemli başlık LİYAKAT. Hak ve adalet İnsan yaşamının temel vazgeçilmez öğesidir. Liyakat, Adalet, Hak kavramlarının içi boşaltıldığı an eğitim savaşını kaybederiz. Bunların önemini herkes bilmek zorundadır. Biz kimi zaman ellerinde inşaat malzemeleri ile öğrencilerine saha yapan öğretmenlerimizi, Kimi zaman öğretmenleri ile huzurlu bir çalışma ortamı oluşturan yöneticilerimizi, Kimi zaman her yıl mülakat sınavında başarısız kılınan değerli üyelerimizin çalışma azmini, En ücra köşelerde birleştirilmiş sınıflarda heyecanla öğrencilerine umut olan arkadaşlarımızı görüyoruz. Kimi zaman da Dicle Hanıma misafir olup kahvesini içiyoruz. Türkiye'nin kalkınmasını büyümesini ve gelişmesini istiyorsak eğitim çalışanlarının mutlu olmasını sağlamak zorundayız. Türk Eğitim Sen Olarak mücadelemiz hep bu yönde olacak ve her zaman doğruları haykırmaya devam edeceğiz” dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi yönetim kurulu ekibiyle 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla ziyaretlerine tekrar başladı.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi yönetim kurulu ekibiyle 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla ziyaretlerine tekrar başladı. Öncelikle Yaz dönemi yapılan yönetici atamalarıyla görevlerine başlayan Okul yöneticilerini bizzat TES.Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yönetim kurulu üyeleri, ilçe temsilcileri ve kadın Komisyon başkanlığı üyeleri ile ziyaret ederek başarı ve dileklerini ilettiler.

 

Okullarının açılması ile de hemen hemen her gün 5 kurum ziyareti yaparak hem eğitimcileri etkileyen gündemdeki konuların değerlendirilmesi yapılıyor hem de eğitim çalışanlarının özlük ve mali haklarla ilgili yapılan çalışmalar anlatılıyor. Öğretmen odalarında öğretmenlerle, memurlarla, Hizmetlilerle kimi zaman üniversite akademik ve idari personelleriyle görüşmeler yaparak Türk Eğitim Sen'in ilkesi, duruşu ve felsefesini anlatarak büyük teveccüh topluyorlar. Ziyaret ve sendikacılık alanında bir açıklamada bulunan Başkan Urgenç; Vurguladığımız en önemli başlık LİYAKAT. Hak ve adalet İnsan yaşamının temel vazgeçilmez öğesidir. Liyakat, Adalet, Hak kavramlarının içi boşaltıldığı an eğitim savaşını kaybederiz. Bunların önemini herkes bilmek zorundadır. Biz kimi zaman ellerinde inşaat malzemeleri ile öğrencilerine saha yapan öğretmenlerimizi, Kimi zaman öğretmenleri ile huzurlu bir çalışma ortamı oluşturan yöneticilerimizi, Kimi zaman her yıl mülakat sınavında başarısız kılınan değerli üyelerimizin çalışma azmini, En ücra köşelerde birleştirilmiş sınıflarda heyecanla öğrencilerine umut olan arkadaşlarımızı görüyoruz. Kimi zaman da Dicle Hanıma misafir olup kahvesini içiyoruz. Türkiye'nin kalkınmasını büyümesini ve gelişmesini istiyorsak eğitim çalışanlarının mutlu olmasını sağlamak zorundayız. Türk Eğitim Sen Olarak mücadelemiz hep bu yönde olacak ve her zaman doğruları haykırmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.