Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Belli Oldu

GÜNCEL 12.11.2017 - 16:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Belli Oldu

Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı seçimini Tayfur Urgenç kazandı.
Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı sçeimi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversite kongre merkezinde yapıldı. Mevcut Şube başkanı Mustafa Uğur ve Taygur Urgenç’in yarıştığı seçimin galibi ise az önce sonuçlandı. Açılan sandıklar sonrasında başkan adayı Tayfur Urgenç  66 delegenin oyunu alırken mevcut başkan Mustafa Uğur ise 39 oyda kalabildi.   Bu sonuçların ardından Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığını Tayfur Urgeçn kazanmış oldu. 
Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı seçimini Tayfur Urgenç kazandı.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı sçeimi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversite kongre merkezinde yapıldı. Mevcut Şube başkanı Mustafa Uğur ve Taygur Urgenç’in yarıştığı seçimin galibi ise az önce sonuçlandı. Açılan sandıklar sonrasında başkan adayı Tayfur Urgenç  66 delegenin oyunu alırken mevcut başkan Mustafa Uğur ise 39 oyda kalabildi.

 

Bu sonuçların ardından Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığını Tayfur Urgeçn kazanmış oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.