Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç, ‘Teşekkür ediyoruz’

EĞİTİM 06.04.2019 - 22:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç, ‘Teşekkür ediyoruz’

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çözüm odaklı, şeffaf ve objektif yaklaşımından dolayı teşekkür etti.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç,  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çözüm odaklı, şeffaf ve objektif yaklaşımından dolayı teşekkür etti.    Urgenç; Ancak Eğitim çalışanlarının kuşkularının tamamen ortadan kaldırılması için sorunun top yekûn çözümü daha önemlidir. Bakanlığında bu konuda adım atması ve tüm İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin internet sitesinin tüm atama listelerinin ve puanlarının inha şeklinde yayınlaması gerekmektedir dedi.   Urgenç açıklamasının devamında; Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şifahen ve resmi olarak başvurumuzda Atama inhalarının ve atama puanlarının İl Milli Eğitim müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanmasını talep etmiştik. Zira kurum ziyaretlerimiz sırasında eğitim çalışanlarının en çok sorduğu sorulardan birisi tayinimiz neden çıkmıyor? Tayin istediğim yere kim kaç puanla gitti? Acaba atama inhası ve puanları yayınlanmayarak birileri korunuyor mu? Vb. ifadelerle sürekli bu konuda tarafımıza sorular sorulmakta idi. Meslektaşlarımızın bu soruları doğal olarak birkaç yıldır atama inhalarının yayınlanmamasından kaynaklanmaktadır. Bu sorunun çözümü için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler ve resmi yazımıza verilen cevap “İlimiz tarafından yapılan atamaların sonuç listeleri Bakanlığımızdan aksi yönde bir talimat gelmediği sürece liste halinde müdürlüğümüzün internet sitesinden yayınlanacaktır.” Şeklinde olmuştur. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğümüzün şeffaf ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak “Bakanlık tarafından yapılan atamalarda bir liste ilanı yapılması mümkün bulunmamaktadır.” İfadesinin tekrar değerlendirilmesi ve Milli Eğitim Bakanlığının bu konuda adım atarak çalışanların kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi ve kuşkuların ortadan kalkması için tüm İl Müdürlüklerinin listeleri yayınlaması gerekmektedir ve beklenmektedir” ifadelerini kullandı.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çözüm odaklı, şeffaf ve objektif yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç,  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çözüm odaklı, şeffaf ve objektif yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

 

 Urgenç; Ancak Eğitim çalışanlarının kuşkularının tamamen ortadan kaldırılması için sorunun top yekûn çözümü daha önemlidir. Bakanlığında bu konuda adım atması ve tüm İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin internet sitesinin tüm atama listelerinin ve puanlarının inha şeklinde yayınlaması gerekmektedir dedi.

 

Urgenç açıklamasının devamında; Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şifahen ve resmi olarak başvurumuzda Atama inhalarının ve atama puanlarının İl Milli Eğitim müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanmasını talep etmiştik. Zira kurum ziyaretlerimiz sırasında eğitim çalışanlarının en çok sorduğu sorulardan birisi tayinimiz neden çıkmıyor? Tayin istediğim yere kim kaç puanla gitti? Acaba atama inhası ve puanları yayınlanmayarak birileri korunuyor mu? Vb. ifadelerle sürekli bu konuda tarafımıza sorular sorulmakta idi. Meslektaşlarımızın bu soruları doğal olarak birkaç yıldır atama inhalarının yayınlanmamasından kaynaklanmaktadır. Bu sorunun çözümü için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler ve resmi yazımıza verilen cevap “İlimiz tarafından yapılan atamaların sonuç listeleri Bakanlığımızdan aksi yönde bir talimat gelmediği sürece liste halinde müdürlüğümüzün internet sitesinden yayınlanacaktır.” Şeklinde olmuştur. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğümüzün şeffaf ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak “Bakanlık tarafından yapılan atamalarda bir liste ilanı yapılması mümkün bulunmamaktadır.” İfadesinin tekrar değerlendirilmesi ve Milli Eğitim Bakanlığının bu konuda adım atarak çalışanların kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi ve kuşkuların ortadan kalkması için tüm İl Müdürlüklerinin listeleri yayınlaması gerekmektedir ve beklenmektedir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.