Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Şubesi Ziyaretlerine Devam Ediyor

EĞİTİM 26.06.2018 - 18:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Şubesi Ziyaretlerine Devam Ediyor

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur URGENÇ, Yönetim kurulu başkan yardımcısı Bülent Yalçın, Acıgöl İlçe Başkanı Yasin Dirikoç ile Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kurucu müdür olarak görevlendirilen Acıgöl TES yönetim kurulu üyesi Atila Çataltepe'yi ziyaret ederek başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.   Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Atila Çataltepe'yi kurucu müdür olarak görevlendirilmesinden dolayı tebrik ederek "Atatürk'ün Çanakkale Savaşını yönettiği yer, Atatürk Conkbayırı’nda" adını verdikleri kanvas tablosunu hediye etti.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur URGENÇ, Yönetim kurulu başkan yardımcısı Bülent Yalçın, Acıgöl İlçe Başkanı Yasin Dirikoç ile Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kurucu müdür olarak görevlendirilen Acıgöl TES yönetim kurulu üyesi Atila Çataltepe'yi ziyaret ederek başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Atila Çataltepe'yi kurucu müdür olarak görevlendirilmesinden dolayı tebrik ederek "Atatürk'ün Çanakkale Savaşını yönettiği yer, Atatürk Conkbayırı’nda" adını verdikleri kanvas tablosunu hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.