MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Vadi Yürüyüşü Düzenledi

EĞİTİM 07.05.2018 - 07:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Vadi Yürüyüşü Düzenledi

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi hafta sonu Milli Egemenlik ve Ataya Saygı Temalı Zemi Vadisi Yürüyüşü gerçekleştirdi.
   Nevşehir Sendika binası önünde toplanan eğitimciler buradan servis araçlarıyla Zemi vadisi girişine getirildi. Burada Şube başkanı Tayfur Urgenç Zemi vadisi ile genel bir bilgi verdi. Nevşehir'de görülmesi gereken en ilginç ve güzel bir vadinin içinde bulunmaktasınız. Yürüyüşümüze kuş sesleri eşlik edecek. Vadi tabanında bazı yerlerde doğal köprülerden geçeceğiz. Vadi tabanında su bulunmaktadır. Bazende bizler ağaçlardan doğal köprüler yapacağız. Tarihi yerleşim alanları ve kiliseleri göreceğiz. Coğrafyanın oluşmasına tanıklık edeceğiz. Saat:10.00'da başladığımız vadi yürüyüşümüz Saat:15.00'da sona erecektir. dedi. Ayrıca; Yürüyüşe neden Milli Egemenlik ve Ata'ya saygı yürüyüşü adını verdiklerini açıkladı. Biz Milli hassasiyetleri olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Demokratik yaşam ve demokrasi kültürünü bizlere armağan eden Atatürk'ü anmak ve hatırlamak istedik. Dolayısıyla 23 Nisan ve 19 Mayıs tarihlerinin ortasında gerçekleştirdiğimiz bu yürüyüş ile de buna dikkat çekmek istedik” dedi.   Eğitim çalışanları güzel bir günde aileleriyle birlikte mutlu bir pazar geçirerek bir yılın stresini attılar. Zaman zaman çiseleyen yağmur ise yürüyüşe ayrı bir tad kattı. Yürüyüş sonunda ise katılımcılar mangal ateşinin başına geçerek yiyeceklerini pişirdiler. Katılımcılara mangalda tavuk ve ayran ikram edildi. Yürüyüş Göreme Açık Hava müzesinin olduğu noktada sona erdi. Şube Başkanı Tayfur Urgenç; Bir başka organizasyonda buluşmak dileğiyle katılımcılara teşekkür etti.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi hafta sonu Milli Egemenlik ve Ataya Saygı Temalı Zemi Vadisi Yürüyüşü gerçekleştirdi.

 

 Nevşehir Sendika binası önünde toplanan eğitimciler buradan servis araçlarıyla Zemi vadisi girişine getirildi. Burada Şube başkanı Tayfur Urgenç Zemi vadisi ile genel bir bilgi verdi. Nevşehir'de görülmesi gereken en ilginç ve güzel bir vadinin içinde bulunmaktasınız. Yürüyüşümüze kuş sesleri eşlik edecek. Vadi tabanında bazı yerlerde doğal köprülerden geçeceğiz. Vadi tabanında su bulunmaktadır. Bazende bizler ağaçlardan doğal köprüler yapacağız. Tarihi yerleşim alanları ve kiliseleri göreceğiz. Coğrafyanın oluşmasına tanıklık edeceğiz. Saat:10.00'da başladığımız vadi yürüyüşümüz Saat:15.00'da sona erecektir. dedi. Ayrıca; Yürüyüşe neden Milli Egemenlik ve Ata'ya saygı yürüyüşü adını verdiklerini açıkladı. Biz Milli hassasiyetleri olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Demokratik yaşam ve demokrasi kültürünü bizlere armağan eden Atatürk'ü anmak ve hatırlamak istedik. Dolayısıyla 23 Nisan ve 19 Mayıs tarihlerinin ortasında gerçekleştirdiğimiz bu yürüyüş ile de buna dikkat çekmek istedik” dedi.

 

Eğitim çalışanları güzel bir günde aileleriyle birlikte mutlu bir pazar geçirerek bir yılın stresini attılar. Zaman zaman çiseleyen yağmur ise yürüyüşe ayrı bir tad kattı. Yürüyüş sonunda ise katılımcılar mangal ateşinin başına geçerek yiyeceklerini pişirdiler. Katılımcılara mangalda tavuk ve ayran ikram edildi. Yürüyüş Göreme Açık Hava müzesinin olduğu noktada sona erdi. Şube Başkanı Tayfur Urgenç; Bir başka organizasyonda buluşmak dileğiyle katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.