Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Model, Ülkemizi Temsil Edecek

MAGAZİN 07.05.2017 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Model, Ülkemizi Temsil Edecek

Sunuculuk, Oyunculuk ve Fotomodellik alanında yapmış olduğu profesyonel çalışmalar ile adını duyuran Türk Model Dilek Kaya yurt dışına açılıyor.
  Sunuculuk, Oyunculuk ve Fotomodellik  alanında yapmış  olduğu profesyonel  çalışmalar  ile  adını  duyuran Türk Model Dilek Kaya yurtdışına açılıyor.   Profesyonel fotomodel Dilek Kaya Bosna ve Sırbistan’da modellik anlaşmaları yapmaya hazırlanıyor; Fotomodelin menajeri Bosna Hersek oradan da Sırbistan da modeli için ajanslar ile iş birliği anlaşmaları yapmak üzere yakın iletişime geçmiştir.     Türkiye de ki  ünlü firmaların  önemli projelerinde çalışan fotomodelin en büyük özelliği kesinlikle fotoğraflara fiziki müdahile etmemesi, flexble olması ve naturel olmasıdır. Profesyonel Fotomodel Dilek Kaya ; Fiziğine çok güvenen tamamen doğallıktan yana olan fotomodel , çalışmalarında kesinlikle fotshop kullanmıyor. Modelin ölçüleri:90-60-95 dir       Profesyonel Fotomodel Dilek Kaya ; Aynı zamanda yoğun iş temposuna rağmen oyunculuk eğitimi de almış ve kalbinde oyunculuk yattığını, ileride en büyük hedefinin iyi bir oyuncu olmaktır. Profesyonel Fotomodel  Dilek Kaya ayrıca ” kızıl esen rüzgar” adlı bloğunda , amatör şiirlerinide  kaleme almaktadır.            
Sunuculuk, Oyunculuk ve Fotomodellik alanında yapmış olduğu profesyonel çalışmalar ile adını duyuran Türk Model Dilek Kaya yurt dışına açılıyor.

 

Sunuculuk, Oyunculuk ve Fotomodellik  alanında yapmış  olduğu profesyonel  çalışmalar  ile  adını  duyuran Türk Model Dilek Kaya yurtdışına açılıyor.

 

Profesyonel fotomodel Dilek Kaya Bosna ve Sırbistan’da modellik anlaşmaları yapmaya hazırlanıyor; Fotomodelin menajeri Bosna Hersek oradan da Sırbistan da modeli için ajanslar ile iş birliği anlaşmaları yapmak üzere yakın iletişime geçmiştir.

 

 

Türkiye de ki  ünlü firmaların  önemli projelerinde çalışan fotomodelin en büyük özelliği kesinlikle fotoğraflara fiziki müdahile etmemesi, flexble olması ve naturel olmasıdır.
Profesyonel Fotomodel Dilek Kaya ; Fiziğine çok güvenen tamamen doğallıktan yana olan fotomodel , çalışmalarında kesinlikle fotshop kullanmıyor.


Modelin ölçüleri:90-60-95 dir

 

 

 

Profesyonel Fotomodel Dilek Kaya ; Aynı zamanda yoğun iş temposuna rağmen oyunculuk eğitimi de almış ve kalbinde oyunculuk yattığını, ileride en büyük hedefinin iyi bir oyuncu olmaktır.

Profesyonel Fotomodel  Dilek Kaya ayrıca ” kızıl esen rüzgar” adlı bloğunda , amatör şiirlerinide  kaleme almaktadır.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.