Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Sağlık Sen Başkanı Çetin, Radyoloji Gününü Kutladı

SAĞLIK 08.11.2017 - 08:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Sağlık Sen Başkanı Çetin, Radyoloji Gününü Kutladı

Türk Sağlık Şube Başkanı Turgay Çetin 8 Kasım Radyoloji günü dolayısıyla açıklamada bulundu
  8 Kasım Dünya Radyoloji Günü ile ilgili olarak Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin basın açıklaması yaptı. Çetin, yapmış olduğu açıklamada;   "Sağlık hizmeti vermek için görev yapan radyoloji çalışanlarımızın ne yazık ki bugün en önemli sorunları kendi sağlıklarını kaybetmeleri olmuştur. Türkiye şartlarına uygun olmayan çalışma saatleri, koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerindeki yetersizlik, fiziki koşulları uygun olmayan çalışma ortamları ve dozimetre ölçümleri başta olmak üzere baştan savma yapılan kontroller gibi birçok sorun nedeniyle radyoloji çalışanları kanserle adeta baş başa bırakılmışlardır.  Temel beklentimiz Türkiye’deki tüm radyoloji ünitelerinin yeniden gözden geçirilmesi ve çalışanlar için sağlıklı ortamların bir an önce oluşmasıdır.  Radyoloji çalışanlarının düşürülen yıpranma payı hakları ve diğer özlük ve mali haklarında da mutlaka iyileştirmeler yapılmalıdır.  Bu temennilerle tüm radyoloji çalışanlarının 8 Kasım Dünya Radyoloji gününü kutluyor, kendilerine çalışma hayatlarında kolaylık, aile yaşantılarında mutluluk diliyorum" dedi.
Türk Sağlık Şube Başkanı Turgay Çetin 8 Kasım Radyoloji günü dolayısıyla açıklamada bulundu

 

8 Kasım Dünya Radyoloji Günü ile ilgili olarak Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin basın açıklaması yaptı. Çetin, yapmış olduğu açıklamada;

 

"Sağlık hizmeti vermek için görev yapan radyoloji çalışanlarımızın ne yazık ki bugün en önemli sorunları kendi sağlıklarını kaybetmeleri olmuştur. Türkiye şartlarına uygun olmayan çalışma saatleri, koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerindeki yetersizlik, fiziki koşulları uygun olmayan çalışma ortamları ve dozimetre ölçümleri başta olmak üzere baştan savma yapılan kontroller gibi birçok sorun nedeniyle radyoloji çalışanları kanserle adeta baş başa bırakılmışlardır. 


Temel beklentimiz Türkiye’deki tüm radyoloji ünitelerinin yeniden gözden geçirilmesi ve çalışanlar için sağlıklı ortamların bir an önce oluşmasıdır. 
Radyoloji çalışanlarının düşürülen yıpranma payı hakları ve diğer özlük ve mali haklarında da mutlaka iyileştirmeler yapılmalıdır. 


Bu temennilerle tüm radyoloji çalışanlarının 8 Kasım Dünya Radyoloji gününü kutluyor, kendilerine çalışma hayatlarında kolaylık, aile yaşantılarında mutluluk diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.