Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Turkcell, Nevşehir’de 1.500 Kişiye İftar Verdi

NEVŞEHİR 09.06.2017 - 08:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Turkcell, Nevşehir’de 1.500 Kişiye İftar Verdi

Turkcell, Nevşehir Kapalı Pazar Alanı’nda, Nevşehir Belediyesi’nin kurduğu ramazan çadırında 1.500 (bin beş yüz) kişiye iftar yemeği organize etti.   Turkcell, Ramazan ayı boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde belediyelerin düzenleyeceği iftar yemeklerine destek olmak için Türkiye turuna başladı.   Belediyelerin kurduğu iftar çadırlarında binlerce kişiye hem iftar yemekleriyle hem de iftar sonrası etkinliklerle ramazan ruhunu yaşatan Turkcell’in duraklarından biri de Nevşehir oldu.   Nevşehir Kapalı Pazar Alanı’nda, Nevşehir Belediyesi’nin kurduğu ramazan çadırında 1.500 kişiye iftar yemeği organize eden Turkcell, düzenlediği ney dinletisi ve ilahilerle de iftara katılanlara keyifli saatler yaşattı. İftarda ayrıca, Kur’an da okundu.

Turkcell, Nevşehir Kapalı Pazar Alanı’nda, Nevşehir Belediyesi’nin kurduğu ramazan çadırında 1.500 (bin beş yüz) kişiye iftar yemeği organize etti.

 

Turkcell, Ramazan ayı boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde belediyelerin düzenleyeceği iftar yemeklerine destek olmak için Türkiye turuna başladı.

 

Belediyelerin kurduğu iftar çadırlarında binlerce kişiye hem iftar yemekleriyle hem de iftar sonrası etkinliklerle ramazan ruhunu yaşatan Turkcell’in duraklarından biri de Nevşehir oldu.

 

Nevşehir Kapalı Pazar Alanı’nda, Nevşehir Belediyesi’nin kurduğu ramazan çadırında 1.500 kişiye iftar yemeği organize eden Turkcell, düzenlediği ney dinletisi ve ilahilerle de iftara katılanlara keyifli saatler yaşattı. İftarda ayrıca, Kur’an da okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.