Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türker, ‘100. yıl şanlı milletimize hayırlar getirsin’

SİYASET 23.04.2020 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türker, ‘100. yıl şanlı milletimize hayırlar getirsin’

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Gazi Meclisinin açılışının 100. yıldönümü şanlı milletimize hayırlar getirmesini diledi.
  Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.   Başkan Ali Türker mesajında; “Önümüzdeki nicelerini sağlıkla kutlamak için, bu sene evlerimizde kutlayacağımız Gazi Meclisimizin açılışının 100. yıldönümü şanlı milletimize hayırlar getirsin. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ile On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in başlangıcını tevafuk eden sonsuz kudret sahibi Allah'a hamd olsun, her ikisi de milletimize hayırlı olsun!” dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Gazi Meclisinin açılışının 100. yıldönümü şanlı milletimize hayırlar getirmesini diledi.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

 

Başkan Ali Türker mesajında; “Önümüzdeki nicelerini sağlıkla kutlamak için, bu sene evlerimizde kutlayacağımız Gazi Meclisimizin açılışının 100. yıldönümü şanlı milletimize hayırlar getirsin. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ile On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in başlangıcını tevafuk eden sonsuz kudret sahibi Allah'a hamd olsun, her ikisi de milletimize hayırlı olsun!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.