MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türker’den Suriyeli ve Afgan açıklaması

SİYASET 12.08.2021 - 10:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türker’den Suriyeli ve Afgan açıklaması

Ülkü Ocaklarından Suriyeli ve Afgan açıklaması Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Suriyeli ve Afgan uyruklular hakkında konuşarak bazı uyarılarda bulundu.  
  Son günlerde gündemden düşmeyen Suriyeli ve Afganlı göçmenler konusu giderek büyürken Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker açıklamada bulunup “Suriyeli ve Afganlı vatandaşlara tahammülümüz yok, ancak provokatörlere hiç tahammülümüz yok. Bayramda ülkelerine gidebiliyorlarsa. Bir daha gelmesinler.” dedi.   “Dilencinin keyfi işlek caddede gelir” diyen Başkan Ali Türker, “Ülkede kriz, kaos ve çatışma ortamı hazırlığı içinde olanlara, Suriyeli ve Afganlı sorunu için uygun ortam oluşturmak isteyenlere gün doğmaktadır. Bu konunun Türkiye’yi ateşe atmaması için sağduyu şart!   Sokaklarımızda yabancı isimli tabela istemiyoruz. Plajlardaki nargileli resimlerimden hoşlanmıyoruz. Hele hele ki gayri ahlaki davranışları olan Suriyeli ve Afganlı vatandaşlara tahammülümüz yok. Ama provokatörlere hiç tahammülümüz yok. Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde daha dikkatli olmamız şart.   Sabrımız cesaretimizin üzerindedir. polisimize askerimize canını bu cennet vatan uğruna feda edecek tüm vatandaşlarımıza canımız kanımız fedadır. Tüm demirci it'lerine açık mesajımız bizde size kanacak bir Allah’ın kulu yok Allah davasına can verecek yiğit çok.” dedi. 
Ülkü Ocaklarından Suriyeli ve Afgan açıklaması Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Suriyeli ve Afgan uyruklular hakkında konuşarak bazı uyarılarda bulundu.  


 

Son günlerde gündemden düşmeyen Suriyeli ve Afganlı göçmenler konusu giderek büyürken Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker açıklamada bulunup “Suriyeli ve Afganlı vatandaşlara tahammülümüz yok, ancak provokatörlere hiç tahammülümüz yok. Bayramda ülkelerine gidebiliyorlarsa. Bir daha gelmesinler.” dedi.

 

“Dilencinin keyfi işlek caddede gelir” diyen Başkan Ali Türker, “Ülkede kriz, kaos ve çatışma ortamı hazırlığı içinde olanlara, Suriyeli ve Afganlı sorunu için uygun ortam oluşturmak isteyenlere gün doğmaktadır. Bu konunun Türkiye’yi ateşe atmaması için sağduyu şart!

 

Sokaklarımızda yabancı isimli tabela istemiyoruz. Plajlardaki nargileli resimlerimden hoşlanmıyoruz. Hele hele ki gayri ahlaki davranışları olan Suriyeli ve Afganlı vatandaşlara tahammülümüz yok. Ama provokatörlere hiç tahammülümüz yok. Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde daha dikkatli olmamız şart.

 

Sabrımız cesaretimizin üzerindedir. polisimize askerimize canını bu cennet vatan uğruna feda edecek tüm vatandaşlarımıza canımız kanımız fedadır. Tüm demirci it'lerine açık mesajımız bizde size kanacak bir Allah’ın kulu yok Allah davasına can verecek yiğit çok.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.