Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türker,'Nevşehir Belediyespor Transferleri Göğsümüzü Kabartıyor'

SPOR 16.07.2018 - 13:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türker,'Nevşehir Belediyespor Transferleri Göğsümüzü Kabartıyor'

Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, Nevşehir Belediyespor’un transferleri hakkında konuştu. yeni transfer Uğur Durmuş’a başarılar dileyen Başkan Türker,” transferlerimiz göğsümüzü kabartıyor” dedi.
  Nevşehir Belediyespor’un, yeni sezon için transferlerine tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali, Türker,  “Yılların özlemini çektiğimiz 3. Lig’e, yeni sezonda merhaba diyecek olan takımımız, Spor Toto 1. Lig takımlarından Afjet Afyonspor ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan, hem sol hem de sağ kanat oyuncusu Uğur Durmuş ile anlaşmış bulunuyor.   Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı olarak başarılı sporcumuzu tebrik ederek, takımımıza da yeni sezonda başarılar dileriz” dedi.   Ülkücüler olarak her daim Nevşehir Belediyerspor’un yanında olacaklarını ifade eden Başkan Türker, “şimdiye kadar olduğu gibi, şimdi den sonra da var gücümüz ile Nevşehirspor’u desteklemeye devam edeceğiz. Şehrimizin takımına yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, Nevşehir Belediyespor’un transferleri hakkında konuştu. yeni transfer Uğur Durmuş’a başarılar dileyen Başkan Türker,” transferlerimiz göğsümüzü kabartıyor” dedi.

 

Nevşehir Belediyespor’un, yeni sezon için transferlerine tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali, Türker,  “Yılların özlemini çektiğimiz 3. Lig’e, yeni sezonda merhaba diyecek olan takımımız, Spor Toto 1. Lig takımlarından Afjet Afyonspor ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan, hem sol hem de sağ kanat oyuncusu Uğur Durmuş ile anlaşmış bulunuyor.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı olarak başarılı sporcumuzu tebrik ederek, takımımıza da yeni sezonda başarılar dileriz” dedi.

 

Ülkücüler olarak her daim Nevşehir Belediyerspor’un yanında olacaklarını ifade eden Başkan Türker, “şimdiye kadar olduğu gibi, şimdi den sonra da var gücümüz ile Nevşehirspor’u desteklemeye devam edeceğiz. Şehrimizin takımına yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.