MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türker, ‘Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz’

NEVŞEHİR 14.06.2019 - 09:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türker, ‘Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz’

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının sonuna gelindiği şu günlerde tüm öğrencileri tebrik etti.
  Yorucu geçen bu süreçte öğrenciler elinden gelenin en iyisini yaptığını vurgulayan Başkan Ali Türker, velilere de bazı tavsiyelerde bulundu.    Yaz tatilinde öğrencileri Nevşehir Ülkü Ocakları’na davet eden Başkan Ali Türker açıklamasında şunları söyledi; “Bir eğitim-öğrenim yılının daha sonuna gelmiş bulunmaktayız.  Yorucu bir süreçten geçen başarılı ve önümüzdeki dönem  başarısını yükseltmeyi düşünen bütün  öğrencileri tebrik eder, amaçlarına ulaşmalarını temenni ederiz. Velilerimizden beklentimiz; şayet beklemedikleri notlarla karşılaşırlarsa, evlatlarımıza karşı  hoşgörü ile yaklaşmaları, olumsuzlukları önümüzdeki dönemde evlatlarımızla işbirliği ve etkili iletişim içinde çözebileceklerinin bilincinde olmalarıdır.    Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak yaz tatili döneminde öğrencilerimiz için dinlendirici, motive edici, önümüzdeki eğitim dönemine hazırlayıcı, sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz olacaktır. Programlarımız basın ve sosyal medya üzerinden kamuoyuna duyurulacaktır. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiamızın değerli çalışanlarına güzel bir tatil dileriz.” dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının sonuna gelindiği şu günlerde tüm öğrencileri tebrik etti.

 

Yorucu geçen bu süreçte öğrenciler elinden gelenin en iyisini yaptığını vurgulayan Başkan Ali Türker, velilere de bazı tavsiyelerde bulundu. 

 

Yaz tatilinde öğrencileri Nevşehir Ülkü Ocakları’na davet eden Başkan Ali Türker açıklamasında şunları söyledi; “Bir eğitim-öğrenim yılının daha sonuna gelmiş bulunmaktayız.  Yorucu bir süreçten geçen başarılı ve önümüzdeki dönem  başarısını yükseltmeyi düşünen bütün  öğrencileri tebrik eder, amaçlarına ulaşmalarını temenni ederiz. Velilerimizden beklentimiz; şayet beklemedikleri notlarla karşılaşırlarsa, evlatlarımıza karşı  hoşgörü ile yaklaşmaları, olumsuzlukları önümüzdeki dönemde evlatlarımızla işbirliği ve etkili iletişim içinde çözebileceklerinin bilincinde olmalarıdır. 

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak yaz tatili döneminde öğrencilerimiz için dinlendirici, motive edici, önümüzdeki eğitim dönemine hazırlayıcı, sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz olacaktır. Programlarımız basın ve sosyal medya üzerinden kamuoyuna duyurulacaktır. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiamızın değerli çalışanlarına güzel bir tatil dileriz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.