Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türker, 'Ürgüp ve Göremespor’a başarılar dileriz'

SPOR 19.08.2020 - 12:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türker, 'Ürgüp ve Göremespor’a başarılar dileriz'

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Bal Liginde Nevşehir’i temsil edecek olan Ürgüp ve Göremespor’a başarılar diledi.
  Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Bal Liginde Nevşehir’i temsil edecek olan  Ürgüp ve Göremespor’a başarılar diledi.   Her daim Nevşehir’in takımlarının yanında olacaklarını ifade eden Başkan Ali Türker açıklamasının devamında; “Yapılan kura çekimi sonrasında Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Ürgüpspor ve Nevşehir’i 3. Kez Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Kapadokya Göremespor takımlarına 3. Lige yükselmek için vereceği  mücadelede başarılar dileriz. Ayrıca; yine Şehrimizi 3. Ligde temsil edecek olan Nevşehir Belediyespor’a 2. Lig yarışında canı gönülden başarılar dileriz.   Nevşehir’imizin temsil edecek olan takımlarımızı yeni sezonda Nevşehir Ülkü Ocakları olarak yine destekleyeceğimizi ve sahip çıkacağımızı belirtiriz.” dedi.                                                                                                                        
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Bal Liginde Nevşehir’i temsil edecek olan Ürgüp ve Göremespor’a başarılar diledi.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Bal Liginde Nevşehir’i temsil edecek olan  Ürgüp ve Göremespor’a başarılar diledi.

 

Her daim Nevşehir’in takımlarının yanında olacaklarını ifade eden Başkan Ali Türker açıklamasının devamında; “Yapılan kura çekimi sonrasında Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Ürgüpspor ve Nevşehir’i 3. Kez Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Kapadokya Göremespor takımlarına 3. Lige yükselmek için vereceği  mücadelede başarılar dileriz. Ayrıca; yine Şehrimizi 3. Ligde temsil edecek olan Nevşehir Belediyespor’a 2. Lig yarışında canı gönülden başarılar dileriz.

 

Nevşehir’imizin temsil edecek olan takımlarımızı yeni sezonda Nevşehir Ülkü Ocakları olarak yine destekleyeceğimizi ve sahip çıkacağımızı belirtiriz.” dedi.

 

                                                                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.